≫ 

Nova trudnoća u rijalitiju! Coka posle pregleda otkrila kog datuma stiže beba, a budući otac ne prestaje da cmizdri! (VIDEO)

- Voleo bih da sam išao danas sa njom, ali nadam se da ću na sledeću kontrolu ići. Jako sam emotivan i samo cmizdrim - rekao je otac deteta Nikola Lakić

  • 7

Aleksandra Tasić Coka pre nekoliko dana uradila je test na trudnoću, koji je pokazao da je učesnica rijalitija "Parovi" u drugom stanju!

Coka je u ponedeljak, 24. decembra, posetila i ginekologa koji je potvrdio da beba stiže na svet.

- Želim da se zahvalim klinici, tek sam od danas svesna ove situacije. Trudna sam 2 meseca, 31. jula ili 2. avgusta je termin za porođaj. Nikola non stop plače, ne mogu više da ga gledam - rekla je Coka.

- Voleo bih da sam išao danas sa njom, ali nadam se da ću na sledeću kontrolu ići. Jako sam emotivan i samo cmizdrim - rekao je otac deteta Nikola Lakić.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    25. decembar 2018 | 10:03

    Rijaliti programe ne gledam jer smatram da je to zaglupljivanje naroda i cisto gubljenje vremena...procitam tu i tamo po neki tekst na tu temu i smatram da je jedina dobra strana tih karantina podizanje nataliteta...jer svako malo procotam da je neka od ucesnica trudna...ajd bar neka korist od svega toga...

  • 2019

    25. decembar 2018 | 14:17

    Zao mi to dijete, vec obiljezeno sramotnom radnjom iz rijalitija.

  • NIKO TAKO

    25. decembar 2018 | 11:19

    Napred nasi samo jasi Pobedicemo belu kugu 😀😉😊😇

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA