≫ 

Velika kuća, sve sija i blista, ali nekada nije bilo tako: Boban Rajović pred doček 2019. progovorio o svom detinjstvu, a jedan poklon zauvek će pamtiti (VIDEO)

Moj otac je bio čitam spontan kao što sam i ja i onda nije bilo nekih da kažeš posebni poklona - priča Rajović

  • 0

Folk zevzda Boban Rajović novogdišnju noć, kao i svake godine, provodi radno, a naša ekipa posetila ga je pre ulaska u 2019. godinu u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi.

Iako voli svoj posao, Boban ne krije da bi voleo da posle četrnaest godina Novu godinu dočeka u krugu porodice, ispred TV-a, menjajući kanale i gledajući novogodišnje programe.

  • Nalazimo se u tvom domu i ono što nas zanima jeste kako bi izgledao tvoj novogodišnji doček, pod uslovom da ne radiš i da si u svom domu sa porodicom?

- Pre svega, dobrodošli u moj dom i da ste mi živi i zdravi! Pamtim kad sam imao poslednji put Novu godinu u krugu porodice. To je bilo pre nekih 13, 14 godina... Tu Novu godinu smo slavili u Kopenhagenu gde smo tada živeli u našem malom stanu... Bili su svi moji najmiliji kući, kod mene, i verujte mi da se poželim takve Nove godine. Da sam kod kuće, na svome, da bude spontano i da pozovem svoje najdraže.  Kako bi to izgledalo... Sede kod kuće, šaltamo programe... A, verovatno bih gledao novogodišnji program, svoje kolege... (smeh)

Boban Rajović, Foto: A. Nalbantjan

  • Novogodišnji pokloni su, pretpostavljamo, spremni. Ali, koji je to novogodišnji poklon koji ti pamtiš iz detinjstva?

- Čitav moj život je bio nekako... neću da kažem drugačiji, da ne ispadne da je kod mene sve drugačije, ali sve jeto bilo nekako spontano. Sve je zavisilo od godine do godine. Kakvo je raspoloženje, kakvi su finansijski uslovi... Ali, moj najdraži poklon bilo je biciklo koje mi je otac poklonio za Novu godinu. To mi je bio i ostao najdraži novogodišnji poklon.

Boban sa suprugom Draganom, Foto: A. Nalbantjan

  • Za pevače kažu da su za svoju decu preko cele godine Deda Mrazevi. Kakva je situacija kod tebe ove godine, da li su deca zadovoljna novogodišnjim poklonima?

- Iskreno da ti kažem, mislim da jesu. (smeh)

Boban sa ćerkom Anđelom koja studira u Americi, Foto: A. Nalbantjan
Boban sa ćerkom Anđelom, Foto: A. Nalbantjan

Boban sa sinom Andrijom, fudbalerom FK Crvena zvezda, Foto: A. Nalbantjan
  • Bez koje tri pesme u tvom repertoaru ne može da prođe novogodišnja žurka?

- Ove godine bez pesme koja je, po mom mišljenju, trenutno najveći hit - "Cipele". Naravno, nijedna žurka ne može da prođe bez "Đurđevdana", kao i, simbolično, bez pesme "Nova godina", mog dragog kolege Srećka Savovića. 

Kompletan razgovor i snimak iz kuće pogledajte u snimku na početku našeg teksta.

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA