≫ 

Tužna godišnjica: Pre 11 godina poginuli su učesnici "Velikog Brata", njihova smrt rastužila je celu Srbiju

Bivši učesnici rijalitija Elmir Kuduzović, Stevan Zečević i Zorica Lazić izgubili su život u saobraćajnoj nezgodi

  • 2

Na današnji dan pre 11 godina, 29. decembra 2007. godine, poginuli su učesnici "Velikog Brata" Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović. Oni su svoje živote izgubili u saobraćajnoj nezgodi kada su na putu Obrenovac-Šabac automobilom sleteli u reku.

Naime, sve je krenulo kada su sa dva automobila Stevan, Zorica, Elmir, Jelena Žeželj, Tanja Obradović krenuli su na žurku. Stevan, Zorica i Elmir bili su u jednom vozilu, a Jelena i Tanja u drugom. Put je bio klizav.

Kako je svojevremeno za B92 potvrdila obrenovačka saobraćajna policija, Elmir je upravljao automobilom, a on je u krivinu u kojoj je bilo dosta leda, umesto da uspori, dodao gas i izgubio kontrolu nad vozilom. Jedini koji je preživeo nezgodu jeste momak pod imenom Vladimir, koji je sa Elmirom, Stevanom i Zoricom bio u automobilu.

Da nešto nije u redu, primetile su Tanja i Jelena, koje su se vratile na mesto nezgode.

Produkcija "Emotion" je prekinula emitovanje "Velikog Brata".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    29. decembar 2018 | 16:10

    Secam se ovog tuznog dogadjaja... eh, ne brze od zivota...ima nas jos koji saosecamo sa ovakvim tragedijama,jer smo nekog najmilijeg ovako izgubili...izgubiti nekog ovako, iznenada, nikad se covek ne navikne na tu prazninu, nikad...

  • dragana

    29. decembar 2018 | 19:46

    Secam se... tuga mladi zivoti izgubljeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA