≫ 

"Bolje da me pamte po Gigi Popadiću nego po nekom zločinu": Ovako je Marko Nikolić govorio o svojoj legendarnoj ulozi iz "Boljeg života" (VIDEO)

- Ta uloga kao da je bila pisana po meni - rekao je Marko Nikolić u septembru prošle godine za hrvatske medije

  • 4

Marko Nikolić preminuo je u 73. godini života, a mnogi ljudi ga pamte i kao Giga Moravac, lik koji je tumačio iz seriji "Bolji život". Legenda srpskog glumišta je u septembru prošle godine za hrvatske medije govorio upravo o ulozi koja mu je donela večnu slavu.

- Bolje da me pamte po Gigi Popadiću nego po nekom zločinu. Čovek ako hoće biti zapamćen, može to vrlo lako postići. Meni je jedino žao što ta uloga nije neki veliki glumački domet. Ali to ti se dogodi samo jednom u karijeri, da dobiješ scenario i znaš da si dobio loptu na jedanaesterac. Ta uloga kao da je bila pisana po meni. Moja treća supruga, s kojom sam već 28 godina, upoznala me kad je "Bolji život" već završio sa snimanjem. I stalno mi govori da joj je zbog toga žao jer je u dilemi, ko je nastao pre - Giga ili ja, ko koga imitira, jer smo isti. I ne mogu pobeći od te uloge, jer taman se malo sve smiri, a onda seriju opet repriziraju, pa se zakače i mlađe generacije pa mi na ulici viču: 'Gde si, Gigo, legendo, majstore?' - rekao je Marko Nikolić.

Podsetimo se kako je Marko Nikolić glumio Gigu Moravca:

(Telegraf.rs/izvor: "Jutarnji list")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011

    3. januar 2019 | 08:49

    pocivaj u miru legendo

  • Cofi

    3. januar 2019 | 01:39

    Voleo sam te ko caleta!

  • Www

    3. januar 2019 | 11:51

    Veliki odlaze ali se pamte!!! Velčina glumačka. Neka ti Bog podari Bolji život gore!!! Veliko hvala za sve trenutke, uživanja uz tvoje uloge u serijama!!!! 😥😥😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA