≫ 

"Zvaće se po anđelu za kog Darko veruje da ga je spasao": Lazićeva devojka otkrila koje ime će dati sinu i kako je pregurala teške dane

- Želela sam da rodim dete Darku iako nisam znala šta me čeka, niti šta će biti sa njim. Na abortus nisam ni pomislila, niti bih to ikada uradila - rekla je Marina

  • 9

Pevač Darko Lazić 23. oktobra doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu, nakon koje mesec i po dana proveo u bolnici, a dok su se lekari borili za njegov život došli smo do saznanja da je njegova devojka Marina Gagić u drugom stanju, o čemu smo prvi pisali.

U proteklih nekoliko meseci, Marina se uglavnom držala po strani, a sada, kada se prašina slegla, odlučila je da ispriča svoju stranu priče.

- Stoički sam sve izdržala i ni u jednom trenutku nisam posustala niti izgubila veru da će sve biti dobro. Bilo je momenata kada mi je bilo toliko teško da nisam videla izlaz, šta god da sam uradila, Darku se nije moglo pomoći, ali hvala Bogu, sve se lepo završilo - započela je priču Marina.

Darko i Marina, Printskrin: Instagram

- Bilo je raznih priča i pokušaja da me udalje od Darka, ali nisu uspeli, niti me je to poremetilo. Kada sam saznala da sam trudna, ni na trenutak se nisam dvoumila šta treba da radim. Želela sam da rodim dete Darku iako nisam znala šta me čeka, niti šta će biti sa njim. Na abortus nisam ni pomislila, niti bih to ikada uradila. Bog nam je podario ovo dete nakon svega što smo prošli - nastavila je Darkova devojka.

Darko i Marina, Foto: Privatna arhiva

- Mogu da kažem da je Darka ova nesreća veoma promenila, sada je shvatio šta je život i koliko on vredi. Darku sam prepustila da odabere ime za sina, i on je odlučio da će se zvati Mihajlo, po anđelu za koga Darko veruje da ga je spasao i sačuvao u životu. Darko je svestan da se čudom spasao, zbog toga je počeo da veruje u Boga i da se moli - dodala je ona, a potom priču zaključila detaljima svog drugog stanja.

- Ja polako guram, zasad nemam većih problema i nadam se da će tako biti do kraja. Ponekad imam mučnine i malaksala sam, ali ništa strašno. Darko mi daje snagu i jedva čekam da stane na noge, pa da zajedno uživamo i sređujemo sobu za sina - zaključila je Marina.

VIDEO: Darka Lazića posetile kolege u banji, a onda se zaorila pesma:

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brendan

    4. januar 2019 | 22:04

    Po andjelu koji ga je spasio? Hmm....zasto sam ja razumeo da su ga doktori spasili? Ludi doktori...cimali se i drzali na aparatima, operisali ga, davali inkecije i lekove, a mogli su ga ga ostave da lezi i sam bi se izlecio pomocu boga i andjela

  • Pavle

    4. januar 2019 | 21:20

    Svaka cast dare tako i treba ja sam slicno prosao i shvatio jedinu istinu da me je Bog spasao i dosta sam se promenio SLAVA BOGU

  • Anka

    4. januar 2019 | 21:44

    Tako je Care,samo vera u boga moze da nas spasi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA