Milica Pavlović se uplašila da će joj ukrasti 100.000 evra, moralo je da je čuva obezbeđenje!

- Iako je tu bilo i obezbeđenje, ja sam se ipak sve vreme brinula da sve prođe u najboljem redu... - rekla je pevačica

  • 8
Milica Pavlović, Foto:Luka Boskovic ,Stefan Stojanov

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović nedavno je objavila svoj treći studijski album "Zauvek" i publici je predstavila osam novih pesama, ali i osam visokobudžetnih spotova.

Međutim, nije sve bilo tako jednostavno, posebno kada je na red došla ekranizacija pesme "Tako mi i treba".

Naime, Pavlovićeva je po scenariju morala da bude cela pokrivena zlatom, pa su za snimanje od jedne poznate zlatare dobili nakit u vrednosti od 100.000 evra, što joj je samo stvaralo glavobolju.

Milica Pavlović, Foto:Luka Boskovic ,Stefan Stojanov

- Prezadovoljna sam reakcijama na spot za pesmu "Tako mi i treba", posebno zbog toga što je to snimanje bilo napeto. Zbog scenarija ekranizacije se na setu nalazio nakit u zaista ogromnoj vrednosti, a kako je na setu bilo više od dvadeset ljudi, ja sam se sve vreme plašila da se u tom haosu i radnoj atmosferi nešto od tog vrednog nakita ne zagubi. Iako je tu bilo i obezbeđenje, ja sam se ipak sve vreme brinula da sve prođe u najboljem redu... Sad kad pogledam kako je ispao spot i kakve su generalno reakcije na tu predivnu baladu koju je komponovao Fivos, zaista sam presrećna i vredelo je svakog stresa - rekla je Pavlovićeva uz osmeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA