Ovo je poruka koju je Vranješ javno uputio Karleuši, a u kojoj žestoko proziva Tošića (FOTO)

Jedina "komunikacija" dostupna javnosti između Jelene i Ognjena jeste ona iz septembra 2018.

  • 4
Jelena Karleuša, Duško Tošić, Ognjen Vranješ Foto: Milena Đorđević, Profimedia/AFP

Na Božić je odjeknula priča da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića u krizi, a sve zbog navodnih poruka koje je Duško pronašao u njenom telefonu, a koje joj je slao fudbaler Ognjen Vranješ.

Međutim, Jelena i Duško su se istog dana oglasili ovim povodom - ona porukom u kojoj je navela da je sa njenim brakom sve u redu, a Duško porodičnom fotografijom uz koju je dodao tri srca.

Jedina "komunikacija" dostupna javnosti između Jelene i Ognjena jeste ona iz septembra 2018, kada je ona objavila javnu kritiku selektoru srpske reprezentacije Mladenu Krstajiću.

- Da li je u redu da se drugi put u sastav reprezentacije ne poziva najbolji i najplaćeniji srpski defanzivac?! Ma koliko se Duško sada ljutio, ja neću da ćutim. Sramota. Ni jedan mu nije ni do kolena. Toliko. Poz - napisala je tada Jelena.

Jelena i Duško, Foto: Telegraf

Ognjen Vranješ potom je "skrinšotovao" Jeleninu objavu, pa je istu, uz svoju poruku u kojoj proziva Duška Tošića, objavio na Instagramu i tagovao Jelenu.

A je li realno da pored malih smrdljivih Kineza igra svaku treću utakmicu? Halo, budi realna malo - napisao je Ognjen tada.

Vranješ je javno prozvao Tošića, Printskrin: Instagram

Podsetimo, nakon što se pojavila priča o navodnoj privatnoj prepisci Jelene i Ognjena, Vranješ je dao sledeći, potpuno nejasan komentar:

- Znate kako ja svima kažem: "Ja sam s one strane Drine" (iz Bosne, prim. nov). Ne sa ove (iz Srbije, prim. nov), gde su "šatro" mangupi, tako da ne želim da pričam na tu temu. Zaboravite tu priču! Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima! Možeš s njim da komuniciraš. Srećna vam Nova godina! I to je to - rekao je tada Vranješ za Blic.

VIDEO: Duško Tošić obožava Divnu Karleušu, a tek da vidite koliko ljubavi pokazuje svojoj mami

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZAZ

    9. januar 2019 | 10:25

    Ova dvojica bi komotno mogli da snime film glupan i tupan.

  • Bosna

    9. januar 2019 | 11:40

    Ti da si neki fudbaler,ne bi paznju privlacio nefudbalskim detaljima!! Ovako,moras. To ti je jedina sansa da se cuje za tebe.

  • Kalimero

    9. januar 2019 | 10:46

    Još jedna sapunica,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA