≫ 

"Branik mu je isekao rame i vrat, a ja zbog nanogice nisam mogla da vidim dete": Ceca o najtežem momentu u životu nakon Arkanove smrti

- Celu noć smo bili na Skajpu! To je jezivo, kada si majka, a ne možeš da budeš uz svoje dete. Moj brat Milan mi je javio, Veljku je branik isekao rame i vrat - prisetila se pevačica

  • 5
Ceca ražnatović, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Nakon ubistva Željka Ražnatovića Arkana 2000. godine, Svetlana Ceca Ražnatović doživela je nekoliko vrlo teških udaraca i momenata, a kako sada kaže najteži trenutak vezan je za njihovog sina Veljka.

- Najgori trenutak mi je bio kad je Veljko imao saobraćajku na Kipru, a ja nisam mogla da odem tamo jer sam imala nanogicu, ni sestra, ni ja - počela je priču Ceca u intervjuu za Skandal.

- Celu noć smo bili na Skajpu! To je jezivo, kada si majka, a ne možeš da budeš uz svoje dete. Moj brat Milan mi je javio, Veljku je branik isekao rame i vrat - prisetila se pevačica.

Veljko Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

- Umrla sam od straha tada, to mi je najteži trenutak u životu, a nisam mogla ništa da preduzmem - zaključila je Ceca.

Folk zvezda je prokomentarisala i to što nakon Željkovog ubistva više nikada nije kročila u beogradski hotel koji se tada zvao Interkontinental.

- Ne, niti je to prostor gde ja želim da provodim vreme, niti su moja deca više ikada kročila tamo, niti bilo ko iz porodice. To mesto ja smatram Željkovim grobom - rekla je pevačica.

VIDEO: Ceca sva u belom dočekala Božić u Hramu

VIDEO: Veljko Ražnatović verio devojku prstenom od 10.000 evra

(Telegraf.rs/Scandal!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZAZ

    10. januar 2019 | 10:01

    A zasto si imala nanogicu?Ova ce jos zrtva ispasti nakon svega.

  • Vlada

    10. januar 2019 | 10:16

    Bila je u kucnom pritvoru zbog utaje poreza. Jaka stvar to svi radimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA