≫ 

Slaven Došlo otkrio razlog zbog kog će umesto Ivana Bosiljčića igrati u "Jadnicima"

Mjuzikl se igra po striktnoj licenci i peva se na engleskom jeziku

  • 0

Slaven Došlo pojačanje je mjuzikla "Jadnici", umesto Ivana Bosiljčića koji nije u mogućnosti da nastavi sa igranjem romantičnog junaka.

"Jadnici", koji se u Madlenijanumu uspešno izvode od 2007. godine, od 14. januara imaće novog Marijusa, kojeg je do sada igrao Ivan Bosiljčić.

- Ivan snima u Rusiji, pa ću ja igrati njegovu ulogu - kaže Došlo, koji sada vreme provodi na probama sa kolegama u Zemunu, pred svoje prvo izvođenje najromantičnijeg junaka u verističkom romanu Viktora Igoa.

Autori mjuzikla su Alen Bublil i Klod-Mišel Šenberg (orkestracija Džona Kameruna), u rediteljskom čitanju Nebojše Bradića. Mjuzikl se igra po striktnoj licenci i peva se na engleskom jeziku.

Podsetimo, Slaven je rođen u Somboru 1991.Glumu je završio na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi profesorke Mirjane Karanović. U mjuziklu "Glavo luda" imao je svoju prvu pozorišnu ulogu, a pevao je na audiciji hitove Zdravka Čolića. Došla gledamo i kao Raula u "Fantomu iz opere".

VIDEO: "To je intimno!" Jelena Tomašević je uvek smirena, ali ovo pitanje ju je iznerviralo

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA