≫ 

Karleuša: Očekujte pucanje iz svih topova, na MAC-u predstavljam novu pesmu!

Pevačica je otkrila da bi na bini MAC-a volela bi da nastupi sa američkom reperkom Cardi B

  • 12

Nedavno je grupa Miligram objavila pesmu pod nazivom "Marihuana", a gost u pesmi bila je Jelena Karleuša, kao i reper Surreal.

Pevačica kaže da pesma "Marihuana" nema veze sa njenim zvukom i da se dosta razlikuje od njenih novih pesama koje će uskoro predstaviti publici.

- Pesma koju je Mligram izbacio u etar je nešto što nema veze sa mojim zvukom, ja sam tu samo gost dvadesetak sekundi, to je Miligramomov zvuk, i nije ono što ću ja predstaviti u 2019. godini. Jednu novu pesmu ću predstaviti na MAC Awards-u - rekla je Jelena Karleuša i dodala:

- Očekujte pucanje iz svih topova! Koristićemo svu moguću i opremu i tehnologiju. Ja se jako ložim na to i imam tim ljudi koji će se potruditi da pre nas i posle nas izvođači budu kao neka vrsta opere.

Na bini MAC-a volela bi da nastupi sa američkom reperkom Cardi B, sa kojom, kako kaže, ima odličan online odnos u kome se međusobno podržavaju i hvale.

Jelena Karleuša, Foto: A.Nalbantjan

- Od naših - Nikolija mi je kul, Senida mi je kul. Čak i ova dva lika, Jala i Buba - i oni su mi kul. Oni su mi kul jer znam šta bih sa njima radila na sceni! - rekla je pevačica.

Šta je još Jelena izjavila o kolegama sa estrade i nastupu na MAC-u pogledajte u videu:

VIDEO: Kakav doček... JK napravila žurku za pamćenje

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA