≫ 

"Udarili su mi na decu i na bolesnu majku": Jelena Karleuša otvorila dušu nakon pokušaja da joj unište brak sa Tošićem

- Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu - rekla je Jelena Karleuša nakon priča o navodnom razvodu sa Duškom koje su odjeknule na Božić

  • 39

Poslednjih dana podigla se čitava hajka oko navodnog kraha braka Jelene Karleuše i Duška Tošića, o čemu su informacije plasirane na Božić, 7. januara, a ove priče bile su udarac ne samo za Jelenu, već i za njenog supruga, ćerke, kao i majku Divnu.

Jelena tvrdi da su priče da je razmenjivala poruke sa fudbalerom Ognjenom Vranješom totalna budalaština, te da je mnogo boli što njena porodica prolazi kroz takve stvari, pogotovo što ima dve maloletne ćerke Atinu i Niku, te majku Divnu, koja boluje od raka pluća.

- Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu. Udarili su mi na decu! Bolesna majka mi je ovo teško podnela - rekla je Jelena i dodala da njen brak sa Duškom ništa ne može narušiti, jer je jači od svih zala.

Jelena sa majkom Divnom Karleušom/ Foto: Instagram/karleusastar

- Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, poverenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome. On je generalno čovek koji nema lošu reč i lošu misao ni za koga. Sada sam videla ko su mi prijatelji, a ko neprijatelji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku - ogorčena je Jelena, koja dodaje da je jako razočarana.

Jelena Karleuša u Duško Tošić/ Foto: Telegraf

- Više se neću baviti ovom temom, već samo svojim poslom. Pozivam sve na MAC dodelu nagrada, gde ću izvesti novu pesmu "Lajk". Da hejteri imaju šta da lajkuju i dislajkuju - poručila je Karleuša za "Informer".

VIDEO: Duško Tošić obožava Divnu Karleušu, a tek da vidite koliko ljubavi pokazuje svojoj mami...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ka10

    11. januar 2019 | 00:13

    Ne volim Jeleninu muziku,Ali zeni slidam kapu sto nema dlake na jeziku.Njen brak je njena briga sta see koga tice da li ce so razvesti,zlobnici jedni.

  • BG

    11. januar 2019 | 00:25

    I ti udaras na tudju decu koja imaju majke, mozda takodje bolesne. Neka je i tebe zabolelo, mozda ti proradi savest.

  • Hh

    11. januar 2019 | 00:10

    A ti kad udaras to nema veze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA