≫ 

Teodora Džehverović uhapšena u Egiptu

- Plakala sam i tresla se u stanici. Povrh svega naterali su nas i da obrišemo sve što smo snimili tog dana, što me je dodatno potreslo jer je bilo predivnih kadrova - objasnila je Džehverovićeva

  • 13
Foto: Nikola Tomić

Teodora Džehverović uhapšena je u Egiptu, jer nije imala dozvolu za snimanje na jednoj od njihovih plaža na kojima je to strogo zabranjeno, osim ako osoba ili grupa nemaju odobrenje!

- Zakoni u Egiptu su prilično strogi, a nakon pojavljivanja nekih eksplicitnih snimaka na Internetu, koji su snimljeni na egipatskim piramidama, i terorističkog napada u Kairu, njihova policija je pooštrila kontrolu i zabranila sva snimanja na javnim mestima bez posebne dozvole - kaže Teodora i otkriva kako ju je lokalna agencija prevarila.

- Nas je kontaktirala lokalna agencija i rekla da ona može da nam obezbedi odmah dozvolu, na koju se inače čeka po mesec dana. Iako smo mi bili skeptični i po nekoliko puta pitali da li je to sigurno jer nosimo profesionalne kamere i treba da snimamo nekoliko sati, oni su nas uveravali da je to sve sređeno. Naravno za to su uzeli i novac, međutim kada je došlo do problema, dečko sa kojim smo se dogovorali pobegao je sa lica mesta - priča Džehverovićeva.

Teodora Džehverović, Foto: Nikola Tomić

Lokalna policija prekinula je snimanje i odvela ih je u policijsku stanicu.

- Oni su se samo odjednom pojavili i počeli da viču "Šta radite", "Odakle vi tu" i tako dalje, a iako smo pokušali da se sporazumemo, nismo uspeli. Naredili su nam da krenemo za njima odmah u stanicu - otkriva pevačica.

- Plakala sam i tresla se u stanici. Čak sam se sukobila i načelnikom pokušavajući da mu objasnim da su nas prevarili i da nismo ništa loše radili! Jednostavno nikad nisam imala bliskih susreta sa policijom i ovo je za mene bilo prestrašno iskustvo. Povrh svega naterali su nas i da obrišemo sve što smo snimili tog dana, što me je dodatno potreslo jer je bilo predivnih kadrova - zaključila je Džehverovićeva.

VIDEO: Luna pobesnela zbog Teodore: Ja sam, bre, zvezda, ne ona!

VIDEO: "Glupa je i kvarna!" Kija o Luninoj izjavi da joj je "sve oprostila", a onda je otkrila i šta joj je Sloba rekao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prle

    11. januar 2019 | 18:06

    Pa nije vam to Srbija pa da radite sta hocete i niko vam nista ne moze .Prolazite na crveno vozite pijani obilazite na punoj liniji parkirate gde hocete divljate na auto putu .

  • Molim vas

    11. januar 2019 | 18:37

    Zadrzite je!!!

  • Retro

    11. januar 2019 | 16:33

    Teodora, Teodora, nađe ti razlog da te ne zabirave. Eeee, lele lele.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA