≫ 

Teodorina majka se oglasila nakon ćerkinog hapšenja u Egiptu i otkrila gde se sada nalazi

Stigli su živi i zdravi, dobro se završilo i to je najbitnije - rekla je Gordana

  • 10

Teodora Džehverović bila je uhapšena u Egiptu, zbog kršenja njihovog zakona i snimanja kadrova na lokalnoj plaži bez neophodne dozvole!

Njena majka Gordana Džehverović oglasila se nakon ove vesti i otkrila gde se sada nalazi njena ćerka.

Videli smo se, stigli su u podne u Beograd, hvala Bogu sve je dobro, ali ona će to najbolje da vam kaže kada se naspava. Otišla je kući da legne i spava, malo da se naspava. Stigli su živi i zdravi, dobro se završilo i to je najbitnije - rekla je Gordana.

Teodora Džehverović, Foto: Nikola Tomić

- Zakoni u Egiptu su prilično strogi, a nakon pojavljivanja nekih eksplicitnih snimaka na Internetu, koji su snimljeni na egipatskim piramidama, i terorističkog napada u Kairu, njihova policija je pooštrila kontrolu i zabranila sva snimanja na javnim mestima bez posebne dozvole - rekla je Teodora nakon hapšenja, optuživši lokalnu agenciju za prevaru.

Teodora Džehverović, Foto: Nikola Tomić

- Plakala sam i tresla se u stanici. Čak sam se sukobila i načelnikom pokušavajući da mu objasnim da su nas prevarili i da nismo ništa loše radili! Jednostavno nikad nisam imala bliskih susreta sa policijom i ovo je za mene bilo prestrašno iskustvo. Povrh svega naterali su nas i da obrišemo sve što smo snimili tog dana, što me je dodatno potreslo jer je bilo predivnih kadrova - rekla je Džehverovićeva.

Kompletne Teodorine izjave na ovu temu pročitajte OVDE.

VIDEO: Luna pobesnela na Teodoru: Ja sam, bre, zvezda, ne ona!

VIDEO: Zategnuta, nauljena, preplanula... Teodoru smo uhvatili na masaži, a u prvom planu je njena guza

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA