≫ 

Kija i Milica pričale kako je izgledao susret sa decom na onkologiji, a onda je Kristina otkrila da se Sloba uživo uključio (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Milica Pavlović posetili su dečije odeljenje Instituta za onkologiju i obradovale mališane paketićima

  • 76

Milica Pavlović i Kristina Kockar su danas, 11. januara, posetili dečije odeljenje Instituta za onkologiju, i obradovali najmlađe paketićima koje su im doneli. Nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda" i pobednica "Zadruge 1" su u razgovoru sa novinarima, gde je bila i ekipa portala Telegraf.rs, otkrile su kako je izgledao susret sa mališanima.

- Imali smo osmeh i mi i deca. Možda smo očekivali da će biti drugačije. Super smo se proveli, zato što su oni (deca) toliko pozitivni. Toliko je bilo osmeha u prostoriji. Oni igraju igrice, plejstejšn, slikaju, pevaju. Stvarno je bilo lepo - rekla je Kija.

Kristina i Milica su ispričale da su deca bila znatiželjna i da su želela da saznaju mnoge stvari od njih dve.

- Čak smo i Slobu uključili. Ima tamo neke fanove, pa smo morali da uključimo na video poziv - rekla je Kija.

Šta su sve rekle Milica i Kija, pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuzno

    11. januar 2019 | 22:15

    Bitno da si pozdravila Slobu a deca i paketici pa to je marketing..haaahaa ...zalosno sta je sebi ova osoba dozvolila!

  • Lado

    11. januar 2019 | 23:30

    Pa da nije zvala novinare ja ne bih znala ni da je donela paketice. A hocu da znam. Kome je glupo neka organizuje u tisini podelu paketica i neka niko zivi ne zna za to. U redu?

  • V@@@

    11. januar 2019 | 23:21

    Bolesna deca su u pitanju,nebitno ko je pomogao..nerazumem ovo obracunavanje fanova pljuvanje..ovo je lep human gest i bravo👏 za Milicu,Kiju i Bokuna svaka cast❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA