≫ 

Lukas očitao bukvicu Vranješu: Indijančino obolela od kompleksa, ti si mangup samo za "u Drinu"! (FOTO)

- Ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboleli od kompleksa niže vrednosti, i nisu nikakvi mangupi - deo je Lukasove poruke

  • 77

Aca Lukas žestokom porukom oglasio se putem svog Instagram naloga, u znak podrške Jeleni Karleuši u sukobu sa Ognjenom Vranješom!

Kako je napisao, da je Vranješ pravi muškarac - nikada ne bi udario tako nisko.

- Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe!!! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci!!! Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili su indijančine!!! - počeo je Lukas.

Jelena i Lukas, Foto: ATA Images

- Muškarci koji se i pored toga što znaju da pravi muškarci nikada ne udaraju nikako, a kamoli nisko, na žene, i koji se trude iz petnih žila da dokažu to sto bi želeli da rade sa njom a nisu, i to ni manje ni više nego javnosti , e ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboleli od kompleksa niže vrednosti, i nisu nikakvi mangupi, "ni sa ove ni sa one strane Drine" (kako pročitah neki dan u jednoj nebuloznoj izjavi nekog fudbalera, koji hoće da bude mangup), oni su samo mangupi, za u Drinu!!! Sramota!!! - poručio je Lukas.

Printskrin: Instagram//aleksandar_vuksanovic_official

Podsetimo, Vranješ je na društvene mreže i u pojedine medije "gurnuo" eksplicitne fotografije na kojima je navodno Jelena.

Pevačica se nakon ovoga oglasila brutalnim otvorenim pismom o Vranješu, da bi kasnije objavila njegovu uplakanu sliku, kao i skandalozne poruke koje joj je navodno poslao, a onda i fotografiju penisa za kog je napisala da je njegov.

VIDEO: Jedini zajednički snimak Karleuše i Vranješa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    15. januar 2019 | 09:41

    Kud ćeš veće sreće kad te brane Čeda i Lukas! 👏

  • xxx

    15. januar 2019 | 10:36

    Rece Lukas prva papuca Srbije.

  • Duca

    15. januar 2019 | 10:42

    Aco, kao prvo ostavi reku Drinu na miru. Kao drugo, ti nemas moralno pravo da napadas ovog decka. Ko govori istinu, mi jos uvek ne znamo, zato tvoja opaska nije na mestu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA