≫ 

Kija i Milica zagrmele izjavama o Vranješu: On je tamo neki fudbaler koji se ne može nazvati muškarcem! (VIDEO)

- Jelena Karleuša je Jelena Karleuša. Ime, i zasluženo je na mestu na kojem se nalazi, a on je neki tamo fudbaler! Naravno da naša podrška ide našoj koleginici - kaže Milica za Telegraf

  • 74

Kristina Kockar i Milica Pavlović stale su na stranu Jelene Karleuše, u jeku skandala pevačice sa fudbalerom Ognjenom Vranješom koji je medijima dostavio sporne fotografije koje su preplavile društvene mreže i većinu medija.

Ipak, Kija i Milica smatraju da je Ognjenov potez sve samo ne šmekerski, te da je daleko od onoga što bi uradio neko ko je pravi muškarac.

- Navikla sam od Jelene Karleuše da je jedna hrabra, eksplozivna, jaka žena i svu moju podršku ima i ona, i cela njena porodica! Želim im da sve što su gradili svih ovih godina ostane netaknuto, i da ne dozvole da im bilo šta, pa i ova situacija, uzdrma porodicu, aimaju jednu prelepu porodicu! Ja kao žena moram da budem uz Jelenu ovom prilikom - počela je Milica.

Foto: Marko Jovanović

- Ja Jelenu lično ne znam, ali ono što mogu da kažem jeste da stojim iza svake žene u ovoj situaciji! Mislim da je gnusno i za svaku osudu da jedan... ne mogu da ga nazovem "muškarac"! Da jedna osoba tako nešto objavi... Ona je majka dvoje dece i šta god da je - da je svađa bila, šta god, takve stvari su meni gnusne. Ovog puta, naravno da sam na njenoj strani! Prosto mi ne ide u glavu kako nekom emože da padne na pamet da tako nešto uradi?! - nadovezala se Kija.

Milica i Kija čvrsto su stale na Jeleninu stranu, Printskrin: Telegraf

- Ta osoba ima i majku, i sestru možda, i ženu koliko sam čula... Stvarno je ružno! Svi mi imamo neku vezu, ako su oni bili, navodno, ja nisam upućena u to, ali ajde da sklonimo to i da kažemo da sam ja u nekoj vezi. Nekom veruješ, imaš blizak odnos, i normalno je da se tu dešavaju neke stvari gde jedno drugom šaljete... Ne rade to svi, ali radi većina! Veruješ nekoj osobi i nakon toga da ti tako nešto učini?! To je jako ružno, nedžentlmenski i ja ne mogu da nazovem takvog muškarca - muškarcem! - oštro je poručila Kija.

- Jelena Karleuša je Jelena Karleuša. Ime, i zasluženo je na mestu na kojem se nalazi, a on je neki tamo fudbaler! Naravno da naša podrška ide našoj koleginici, pa čak i da je ne poznajem! - rekla je Milica.

- Ma ne samo to... Ona je žena! Ja ne mogu to... Na strani sam žene! - zaključila je Kija.

Razgovor sa dve mlade zvezde poslušajte u našem videu na početku teksta.

(M.Pantić - I.Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    16. januar 2019 | 12:46

    Isti se istom raduje.

  • Knez

    16. januar 2019 | 12:35

    A sta ste vi? Neke knjizevnice, doktorke , profesorice? Jadna li si Srbijo

  • Danka

    16. januar 2019 | 12:37

    jao božeeeee... stvarno nisam pametna. Pa valjda žene treba da osude da se udata žena i majka dvoje dece ovako ponaša u javnosti... ili grešim?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA