≫ 

Nije Vranješ jedini: Ovaj fudbaler je pre 4 godine napravio skandal sa golim slikama srpske pevačice! (FOTO)

Još jedna pevačica bila je u centru skandala 2015. godine zbog navodne afere sa fudbalerom

  • 3
Katarina Ostojić Kaja, Foto: Instagram/kaya_ostojic

Navodna afera jedne od najpopularnijih srpskih estradnih ličnosti Jelene Karleuše i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa trese region ovih dana, a priče su dospele i do stranih medija, tačnije do belgijske televizije. I dok javnost osuđuje ovakvo Ognjenovo ponašanje smatrajući kako se tako ne ponaša jedan muškarac - pravi muškarac, Vranješ nije jedini koji se ovako poneo prema ženskoj osobi.

Podsećamo, 2015. godine u jeku skandala našla se još jedna udata srpska pevačica, Katarina Kaja Ostojić. Supruga poznatog di-džeja Džuniora Džeka dovedena je u vezu sa tadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Vukašinom Jovanovićem. Iako su njih dvoje demantovali priče o vezi, tvrdeći kako su samo poznanici i da je sve izmišljeno, pojavile su se fotografije koje su govorile suprotno od toga.

Na jednoj fotografiji je Kaja pozirala potpuno gola s leđa, dok na drugoj Vukašin polugo grli pevačicu dok ga ona ljubi, naga sa cigaretom u ruci.

Ovo su samo neke od njihovih zajedničkih fotografija koje su tada isplivale u javnost:

Kaja i Vukašin/ Foto: Informer
Kaja i Vukašin/ Foto: Informer

Priča se na tome i završila. Ni jedno ni drugo nisu tada odgovarali na poruke i na pozive. Vreme je prošlo, priča je zaboravljena. Donekle.

Poređenja radi, Jelena i Kaja su uspešne pevačice, dok su momci sa kojima su dovođene u vezu obojica fudbaleri. Da li zaista postoji nešto fatalno kada su ove dve profesije u pitanju, kako već godinama unazad postoji uverenje između muzičkih zvezda i fudbalera, kako kod nas, tako i u celom svetu, ostavljamo vama da zaključite.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ tema su celog regiona/ Foto: Telegraf, Printskirn: Instagram.com / Ognjen_Vranjes

Setite se da je Kaća Grujić pala na Vranješa, Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov su u braku, Pike je "pao" na Šakiru, Ronalda su spajali sa Rijanom... Primera je još mnogo.

Zbog čega je Ognjen Vranješ sve suprotno od šmekera, pročitajte OVDE.

VIDEO: Jedini zajednički snimak Karleuše i Vranješa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA