≫ 

"Nisu vam krivi ni Jala, ni Buba, ni Kija!" Stoja stala u Kristininu odbranu i poručila nešto što će razbesneti njene kolege!

- Drage kolege, vi koji polako nestajete, nisu vam krivi ni Jala, ni Rasta, ni Maja, ni Kija. Krivi ste sami - poručila je Stoja

  • 39
Kija, Stoja Foto: Telegraf, Marko Jovanovic

Mnogi pevači nisu podržali odluku Kije Kockar da se posveti muzičkoj karijeri, pa su se često mogli čuti negativni komentari na taj račun.

Međutim, Stojanka Novaković Stoja nije obraćala pažnju na te priče, pa je sa Kijom snimila duet pod nazivom "Ko bi rekao", koji je odlično prošao kod publike i postao hit.

Stoja je rešila da stane u odbranu svoje mlađe koleginice i da razjasni zbog čega mnogima zapravo smeta uspeh pobednice Zadruge 1.

- Pojavi se mlad pevač, izbaci hit, zavoli ga masa, počne da radi, da se slika, da putuje… I kolegama koji postoje 100 godina, koji su se nakupovali stanova, kuća i nasnimali spotova i emisija, počne da smeta. Ne, niko ne treba da se pojavi i niko ne sme da uspe - poručila je folk pevačica.

Stoja, Foto: Facebook/Stoja

- Drage kolege, vi koji polako nestajete, nisu vam krivi ni Jala, ni Rasta, ni Maja, ni Kija. Krivi ste sami. Za razliku od vas, oni odlično rade svoj posao i nikog ne diraju. A vi gledajte malo kako to oni rade, pa možda nešto i naučite i spasete što se spasti može! - zaključila je folk pevačica.

Poslušajte Stojin i Kijin duet na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs/Hit Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OGAVNA KOMBINACIJA

    17. januar 2019 | 20:41

    Zar Stoja zna kako je Kija postala slavna? Zbog JAVNE PREVARE. RIJALITI ŠOU. Ne zna se taćno, ko je koga ovde više "upotrebio" za produžavanje kariere?

  • Bane

    17. januar 2019 | 19:55

    Ovu nazovi pevačica može samo da podrži ovakva pevačica! !!!😢

  • Marija

    17. januar 2019 | 22:44

    Bravo Stojo👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA