≫ 

Sloba otkrio da li se pomirio sa Kijom, i u kakvom odnosu je sa njom, a onda je u 2 rečenice prokomentarisao vezu Lune i Marka

Radanović je progovorio o aktuelnim temama

  • 40

Sloba Radanović je zajedno sa svojom bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar uspešno izveo pesmu "Shallow" Lejdi Gage i Bredlija Kupera iz filma "Zvezda je rođena" u emisiji "Amidži šou". Nakon toga krenule su spekulacije da li su se njih dvoje pomirili.

- Nismo, veruj mi, vidim po društvenim mrežama se širi... U dobrim smo odnosima, stvarno, korektnim. Možda, kroz nekoliko godina... Ja uvek kažem, ako nas putevi ponovo spoje... Ali trenutno ne razmišljam o tome - rekao je Sloba za emisiju "Premijera".

Kao što je poznato, pevačeva bivša devojka Luna Đogani se u "Zadruzi" smuvala sa Markom Miljkovićem, a ovu aktuelnost Sloba je prokomentarisao na sledeći način.

- Nadam se da je srećna i da je zadovoljna. Voleo bih da se stavi tačka na celu priču i da svi budemo srećni, zadovoljni i pronađemo svoje neke statuse u životu - rekao je Sloba.

VIDEO: Smuvali se Luna i Marko, vreli poljupci odzvanjali spavaćom sobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA