≫ 

Kija: Sloba je biseksualac, seksom sa lakim ženama prikriva sve, ali ja ga više neću štititi!

- Ja sam uvek tu da mu pomognem, ali on prvo treba sam sebi da prizna neke stvari i meni je zaista više dosta da se spuštam kako bih njega zaštitila  – rekla je Kija

  • 76
Kija Sloba Foto: Nikola Tomić/A. Nalbantjan

Sloba Radanović noć nakon dočeka Srpske Nove godine navodno je proveo sa Natašom Šavijom, kako Skandal prenosi, a nakon toga oglasila se i njegova bivša žena Kija Kockar.

Čula sam za to, i to je bio razlog što do poslednjeg trenutka nisam znala da li ćemo zajedno nastupiti u emisiji "Amidži šou". Međutim, ja sam profesionalac i odradila sam unapred dogovoreni nastup. To je njegov nivo, ali razumem ga jer što više lakih devojaka, to će lakše prikriti da je biseksualac, što je tužno da na taj način laže sebe i druge, svoju porodicu, pa i mene. Ja sam uvek tu da mu pomognem, ali on prvo treba sam sebi da prizna neke stvari i meni je zaista više dosta da se spuštam kako bih njega zaštitila  – rekla je Kija za Skandal.

Nakon ovoga Kija se oglasila i putem svog Instagram storiju.

- Uvek sam se trudila da zaštitim ljude koje volim, pa čak i od njih samoh. Večiti romantik, vitez i bez lažne skromnosti mogu reći da sam uvek bila veliki prijatelj, pa i na svoju štetu, ma uvek na svoju štetu, godinama i mesecima! Verovala sam bezuslovno i sebe uveravala da nekom pomažem! Ali ako neko uporno radi neke stvari, i ne obazire se na posledice svojih postupaka i svojih laži, a ti pokušavaš da zaštitiš istog tog od njega samog! Ja više ne želim da učestvujem u tome, ni kao prijatelj ni kao žena, ni kao poznanik, ni kao ljudsko biće! A ti nastavi da lažeš druge ljude, sebe i mene - poručila je Kija.

Kijina objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram/kija_kockar_official

Sloba se ovim povodom nije oglašavao niti je odgovarao na poruke.

VIDEO: "Glupa je i kvarna!" Kija o Luninoj izjavi da joj je "sve oprostila", a onda je otkrila i šta joj je Sloba rekao:

(Telegraf.rs/Skandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    19. januar 2019 | 16:18

    Ja joj verujem.

  • ZR

    19. januar 2019 | 16:14

    E moji ljudi,da vi znate kakva je ovo osoba...ali svaka cast kako je izmanipulisala narod,ko je zna,zna o cemu pricam....

  • joca

    19. januar 2019 | 21:53

    Ovoj ne treba niko da je upropasti, sama sebe će upropastiti ovakvim izjavama. Zena se potpuno pogubila u svetu zvezda. Ne zna više šta će od bahatosti, pljuvanja po svima i svakome. Ovom izjavom liči na klasičnu ljubomornu zenu. A zašto kada se "razvela"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA