≫ 

"Mnogo je umislila sa tih metar i žilet, a o moralu bolje da ne priča!" Nataša Šavija se oglasila povodom priča da je imala seks sa Slobom, pa brutalno prozvala Kiju!

- To je njegov nivo? Mislim da sam ja daleko iznad tog nivoa koji ona spominje! - rekla je Šavija

  • 57

Nakon što su isplivale informacije da je Sloba Radanović navodno noć nakon Srpske Nove godine proveo sa starletom Natašom Šavijom, oglasila se i njegova bivša žena Kija Kockar koja tvrdi da pevač seksom sa lakim ženama pokušava da sakrije da je biseksualac.

Povodom cele situacije pozvali smo Natašu Šaviju, a ona je na sve ovo imala oštar komentar.

- Bože sačuvaj! Ja sam za Srpsku Novu godinu bila u Novom Sadu, u klubu gde je on pevao, nakon toga ga nisam videla. Ne znam čoveka uopšte, to je glupost! - rekla je Šavija za Telegraf, a zatim prokomentarisala Kijine reči.

Nataša Šavija, foto:Telegraf

- To je njegov nivo? Mislim da sam ja daleko iznad tog nivoa koji ona spominje! Prvo ona ne može da zna da li je to istina, možda je čula, a svašta se priča po gradu kao i uvek. Da komentariše tako nešto je jako ružno! Ne znam šta bih rekla, sad da je ona neki viši nivo od mene, ne slažem se, šta više... - kaže Nataša i dodaje:

Kija Kockar, Foto: Nikola Tomić

- Ako je dotična stvarno to izjavila, poručujem joj da se spusti na zemlju malo, mnogo je umislila sa tih metar i žilet... Mogu realno pitu sa glave da joj jedem (smeh). Ona o moralu bolje da ne priča... Okej, to za narod, oni veruju "jadnoj prevarenoj ženi", ali ipak...

VIDEO: "Glupa je i kvarna!" Kija o Luninoj izjavi da joj je "sve oprostila", a onda je otkrila i šta joj je Sloba rekao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kive

    19. januar 2019 | 17:26

    Najveci hit jeste kad vam Natasa Savija prica o moralu.Ona imala seks sa svim fudbalerima Srbije onda Gastoz i mnogi drugi.Ta prica nekome nesto.Da li mene neko zeza ovde?

  • Messi

    19. januar 2019 | 16:49

    Kije je oduvek bila pokvarena, samo sto su nasi ljudi glupi pa to nikako da ukapiraju...

  • Lena

    19. januar 2019 | 17:07

    Realno Savija je pokopala. Cak i da je tacno da su bili zajedno to Kiji ne daje za pravo da komentarise te devojke kao lake, bez da ih poznaje. Oni vise nisu u braku, razvedeni su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA