≫ 

"Za ovu kilažu nisam spreman!" Saša Kovačević i njegova devojka Zorana se skinuli i pokazali brutalno zgodna tela, nećete skidati oči sa njih! (FOTO)

Sašine mišiće ste videli, ali tek da vidite izvajano telo njegove devojke

  • 15
Saša i Zorana na otvaranju njegovog restorana/ Foto: ATA/Images

Kao i svake godine u ovom periodu posle praznika, Saša Kovačević uživa u odmoru na nekoj rajskoj destinaciji, a ove godine društvo mu pravi devojka Zorana.

Kako je poznato koliko Saša vodi računa o zdravom načinu života i koliko vremena provodi u teretani, jasno je zbog čega žene s oduševljenjem gledaju svaku njegovu fotografiju sa plaže i nestrpljivo čekaju da se "skine".

Ipak, Saša ih je ovog puta lišio zadovoljstva da bude sam na slici, jer mu se pridružila njegova bombastično građena devojka Zorana.

Saša i Zorana pokazali izvajana tela/ Foto: Instagram/sashakovacevic

Za ovu kilažu stvarno nisam spreman - našalio se Saša u opisu fotografije na kojoj nosi Zoranu.

Njih dvoje su zajedno pozirali na slikama sa proverene destinacije na kojoj je Saša već u nekoliko navrata bio - Tajlanda, i oboje pokazali zašto su jedan od najzgodnijih javnih parova.

Zbog ovoga važe za jedan od najzgodnijih javnih parova/ Foto: Instagram/sashakovacevic

Sašu i njegove izvajane mišiće smo već imali priliku da vidimo i nesporno je da svaki put izaziva divljenje, ali Zorana je pravo iznenađenje. U crnom bikiniju pokazala je savršene trbušnjake, mišićave noge i zategnuto telo, pa je i suvišno konstatovati ono što je jasno na prvi pogled - da su ona i Saša zaista pravi, savršeni par.

Saša već godinama važi za jednog od najzgodnijih pevača, a Zorana mu definitivno pristaje/ Foto: Instagram/sashakovacevic

VIDEO: Kovačević na otvaranju svog restorana: Sahraniće me opština ako budem delio hranu za džabe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    19. januar 2019 | 19:16

    Ova devojka nije zenstvena. Bezi bre od ovih ovakvih, vise su u teretani, sami, onda se slikaju, pa hvalisanje Lepo je imati misice i biti u formi, a svako ovakvo prikazivanje, meni nije lepo. Nekako su plasticni!

  • Dajo

    19. januar 2019 | 19:53

    A pasulj jeli zna skuvati??

  • Paris

    19. januar 2019 | 23:57

    Svaka cast na izgledu..veliki rad treba za ovo i disciplina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA