≫ 

Trudna bivša devojka Veljka Ražnatovića! Jovana Joksimović prva sa televizije saznala vest, a onda je usledio još jedan šok...

Lepa Ksenija u drugom je stanju, ali nije jedina sa Prve televizije koja očekuje prinovu

  • 10
Ksenija Bujišić, Foto: ATA Images

Voditeljke vremenske prognoze na Prvoj televiziji u drugom su stanju, a prva osoba sa televizije koja je saznala za ovo jeste urednica i voditeljka Jutranjeg programa Jovana Joksimović.

Ksenija Bujišić je u četvrtom mesecu trudnoće, Anđela Đurašković u trećem, a na televiziji će raditi dokle god budu mogle.

Ksenijin partner zove se Miljan, Anđelin Luka, a nijedna od njih još uvek se nije udala.

- Ksenija i Anđela su presrećne što će se ostvariti kao mame. One su već rekle da će na televiziji raditi dokle god budu mogle. Pukom slučajnošću se dogodilo da su u istom trenutku ostale u drugom stanju, ali još uvek ne žele u javnosti da pričaju o tome. Čim su saznale ovu vest, prvo su saopštile svojim partnerima i članovima porodice, a potom i ljudima na televiziji. Ksenija je bila presrećna kada je saznala da je trudna i to joj je bio najlepši poklon za protekle praznike, dok je Anđela bila radnosna jer je priželjkivala da u 2019. godini postane mama - kaže izvor sa Prve.

Anđela Đurašković, Printskrin: TV Prva

Anđela je u vezu sa Lukom ušla kada je imala 22 godine, a već punih šest godina su zajedno.

- Više od pola decenije sam u vezi. Od prvog dana sam ludo zaljubljena, nisam birala da sa 22 godine uđem u ozbiljnu vezu, ali sam već kroz par meseci znala da želim sa njim da budem dugo. Znao je u početku nenajavljen da pokuca na vrata da me proveri gde sam i sa kim, ali u poslednje vreme ne. Sada se izgradilo poverenje među nama. Što se tiče udaje, o tome još ne razmišljam, ali kada počnem to će biti sa njim. Mada nije sve ni do mene, još čekam taj prsten. Mada, onog momenta kada odlučim da se udam ja ću da odem sa njim i izaberem prsten. Neću čekati već ću organizovati život kako budem želela - rekla je jednom prilikom za medije Đuraškovićeva.

VIDEO: Ekskluzivno! Nakon što je bila na dočeku Putina, Ceca ispred Hrama napravila pometnju

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vacs

    20. januar 2019 | 10:00

    Vrlo bitna vest za gradjane Srbije

  • Boban

    20. januar 2019 | 10:34

    Kakav ponos. Trudnoća bez braka. Svaka vam čast. Čega se nekad stidelo, vibse danas time ponosite.

  • iskreno

    20. januar 2019 | 11:12

    kako trudna a 139cm.. gde stane dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA