≫ 

Prvo su joj obili kuću, a onda je Cakana opljačkana usred banke: Lopov mi je odneo 850 evra i 60.000 dinara!

- Ne mogu da verujem da takvi šetaju ulicom - poručila je pevačica

  • 8
Dragica Radosavljević Cakana, Foto: Nikola Tomić

Dragica Radosavljević Cakana u životu je imala nekoliko neprijatnih situacija koje su joj priredili drugi ljudi, a pored pljačke kuće bila je žrtva lopova i u banci.

- Verovali ili ne, čovek je sačekao da ostavim stvari, pa je uzeo. Samo mi nije jasno da na banci nema njegova slika, jer je uhvaćen na kameri - počela je Cakana.

- Nisam se uplašila, čega da se uplašim? Samo sam ostala bez veće količine novca. Ja sam uzela deo novca, nije mi bio u fokusu neseser sa parama, na snimku ima sve. Gledao je i čekao da izađem, pa je nestao. Bilo je 850 evra i 60.000 dinara, on tako verovatno i zarađuje. Ne mogu da verujem da takvi šetaju ulicom - zaključila je pevačica.

Foto: A. Nalbantjan

Podsetimo, porodična kuća u kojoj živi sa porodicom opljačkana je 2013. godine, dok su te nedelje suprug i ona šetali psa.

U pitanju je kuća mu beogradskom naselju Sremčica iz koje su lopovi odneli vredne stvari.

- Odneli su skoro sve – nakit, novac, oružje, satove, garderobu, razne suvenire i nama neke drage i bitne stvari, koje smo godina skupljali. Samo vrednost nakita i satova iznosi više od 20.000 evra. Ma, upropastili su mi život! Lopovi su ušli u kuću sa zadnje strane dvorišta, kroz jedan mali prozor koji su razvalili. Taj deo očigledno nismo dovoljno pokrili kamerama. Prvo su naišli na Nebojšinu sobu, koju su opelješili, a zatim u moju i sve ostale prostorije - rekla je tada Cakana.

VIDEO: Pokušao da opljačka prodavnicu kuhinjskim nožem a gazda ga prebio na mrtvo ime

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA