"Šta bi radila da se uda za Mikija, sadila krompir?!" Sin Suzane Perović žestoko o "druženju" njegove majke sa Đuričićem!

- Pukao sam u sekundi, a onda me je otac smirivao - kaže Nikola

  • 16

Suzana Perović i Miki Đuričić u Zadruzi su postali emotivni partneri, a sve ovo sa druge strane ekrana prate Suzanina deca - ćerka Dajana i sin Nikola, kao i još uvek zakoniti muž Vlada Perović sa kojim Suzana godinama unazad nije u emotivnom odnosu.

Suzanin sin Nikola nakon svega oglasio i priznao da ne gleda rijaliti, a onda objasino i zbog čega.

- Zadrugu ne gledam, to zatupljuje ljude, po meni to gledaju ljudi koji nemaju šta da rade babe i dede, koga god pitam, niko ne gleda. Tamo ulaze samo debili, a mamu smo podržali jer je to njen izbor, njen život. Sestra i ja ne pratimo rijaliti i držimo se po strani, a majka svidelo se to meni ili ne, radi po svom. Moja sestra je stomatolog, ja sam teniski trener i plus radim sa ocem, imamo građevinsku firmu. Mene su zvali u Parove ali veruj mi, ne bih ušao ni za milion evra! Zamisli da mene koji sam deset godina trenirao tenis sa Noletom, on vidi u Parovima! Pa strašno! Kada smo Nole i ja igrali nisam verovao da će biti prvak sveta, ja sam ga pobeđivao par puta. Zajedno smo trenirali kod Jelene Genčić. Meni je Nole dao savet sada kad je dolazio da budem sparing partner ženama na turnirima i da se ne fokusiram na to da treniram decu. I sad zamisli da mu ja kažem E, ipak ću u rijaliti - otvoreno priča Nikola i dodaje:

Suzanin sin Nikola, Foto: Privatna arhiva

- Iskreno, ja Mikija gotivim, zanimljiv mi je. Meni je samo bitno da je moja majka dobro i da je ona zadovoljna. Suzana se sigurno neće udati za Mikija. Zamisli da mi se majka uda za Mikija iz Kupinova! Pa šta bi tamo radila? Sadila krompir?! A ovamo je udata za Vladu Perovića! Ipak je moj otac nivo, za razliku od Mikija - priča Nikola za Svet.

Suzana i Miki, Printskrin: Zadruga Official

- Kada sam čuo da je ona sa Mikijem, ja sam izgoreo, hteo sam da ubijem Mikija! Pukao sam u sekundi, a onda me otac smirivao. Moj otac se sprdao sa mnom i sestrom, a ja sam bio baš u fazonu "ubiću Mikija, prebiću ga". Nisam znao da li je ona normalna? Šta radi? Onda mi je tata rekao da je sve to šou-biznis. Shvatili smo da je sve fora. Pa Vlada i Suzana su 35 godina u braku, neće se oni razvesti. Iskeno, što se mene tiče voleo bih da mi majka što pre dođe kući, ali je valjda zanimljiva narodu pa je zato tamo, ne znam. Kada je bila na Farmi ostala je skoro do finala, a proglašena je za najdosadniju osobu iz rijalitija - kaže on.

VIDEO: Ovo je hit! Miki se ljubio sa Suzanom Perović, a kada su shvatili da ih je snimila kamera...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    21. januar 2019 | 10:35

    Ipak je moj otac nivo za Mikija????kakav komentar,pa gde su osecanja???kod ovakvih supljoglavaca je bitan samo nivo i novac,strasno!!!!

  • maric

    21. januar 2019 | 11:03

    I najbitnije je da ti znas Noleta i da si ga pobedjivao par puta...pravi si profil za reality decko moj

  • LA

    21. januar 2019 | 11:04

    Donekle razumem ovog hvalisavca ali decko pretera sa nivoom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA