"Izveštačena, došla si u grad, ali selo iz tebe nikada neće izaći!" Koleginica najstrašnije izvređala Katarinu Živković! (FOTO)

Budući da je Katarina svoju koleginicu uskratila za odgovor, usledio je napad

  • 15

Pevačica Katarina Živković, doživela je neprijatnost na društvenim mrežama kada joj je žena, koja se predstavila kao njena koleginica, napisala poruku.

Naime Kaći se pre izvesnog vremena obratila devojka, koja joj se u poruci predstavila kao koleginica, i tom prilikom upitala ju je ko joj je radio iscrtavanje obrva, budući da je i ona želela iste takve.

Katarinina objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram/katarina_zivkovic_official

Budući da poruku nije videla, Katarina je svoju koleginicu uskratila za odgovor, a onda je usledio odgovor.

- Da li je moguće da si tako bezobrazna, a lepo te pitam?! - napisala je Kaći devojka koja se predstavila kao njena koleginica.

- Sada tek vidim poruku. Nisam bezobrazna, ali sada, pošto si mislila da jesam bezobrazna, onda misli i dalje - poručila je Katarina nakon čega ju je koleginica izvređala.

Katarina Živković, Foto: Nikola Tomić

- Došla si iz sela u grad, ali selo iz tebe nikada neće. Toliko o izoperisanoj i izveštačenoj, nadr*anoj i bezobraznoj lutkici fudbalera - napisala je javnosti nepoznata devojka, a onda je Živkovićeva objavila prepisku uz komentar.

- Ljudi, uz dužno poštovanje svima, kada nekoga ne pratim ja ne mogu videti poruke i otvaram ih s vremena na vreme. Ne ja, već tako funkcioniše Instagram. Da me ne biste vređali kao ova nekulturna gospođa, koleginica - poručila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majkan

    24. januar 2019 | 22:16

    Ne volim izvestacene ,silikonjare ,ali mi ne vidjeno ide na zivce kad neko proziva nekog sto je iz sela ,pa odakle su tvoji dosli u grad? Vase babe i dede se rodili u gradu jel ? Samo parametar koliko kasnimo za svetom , po inostranstvu svi bogatasi zive po selima a radnicka klasa u gradovima po soliterima!

  • Dis

    25. januar 2019 | 11:24

    To vam je kada ljudi bez dana skole i grama mozga postanu glavne licnosti u drzavi .Pa ova ne ume ni da prica kako treba ,jos nije naucila da prica .

  • folirant

    25. januar 2019 | 07:58

    Pa eto kakvo je misljenje imala o devojci od koje trazi pomoc.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA