≫ 

Specijalni sud kaznio ženu Vladimira Stojkovića!

Naredni pretres zakazan je za početak marta, a sud je pored Valentine i još dva svedoka pozvao i Vladimira koji u ovom slučaju ima status oštećenog

  • 1
Valentina i Vladimir Stojković, Foto: ATA images

Valentina Stojković, žena fudbalera Vladimira Stojkovića, odlukom veća Specijalnog suda kažnjena je sa 50.000 dinara!

Stojkovićka je kažnjena pošto se nije odazivala pozivu koji joj je uručen za svedočenje, pošto je predložena kao svedok u postupku koji se vodi protiv tri osobe, optužene da su Vladimira Stojkovića prevarile prodajući mu tuđe placeve u Makiškom polju.

Naredni pretres zakazan je za početak marta, a sud je pored Valentine i još dva svedoka pozvao i Vladimira koji u ovom slučaju ima status oštećenog.

Podsetimo, na optuženičkoj klupi su nekadašnji potpredsednik Opštine Čukarica Uroš Janković, kao i Vladimir Đurković, a postupak se vodi i protiv fudbalskog menadžera Miroslava Stefanovića.

Valentina i Vladimir, Foto: Instagram.com

Tužilaštvo tvrdi da su, koristeći falsifikovanu dokumentaciju, tokom 2015. i 2016. godine na prevaru prodali više parcela, uveravajući golmana Vladimira Stojkovića da će u budućem periodu placevi biti atraktivni za ulaganje i izgradnju.

Podsetimo, Valentina i Vladimir u vezi su od oktobra 2013. godine, a upoznali su se na Dedinju gde su živeli jedno blizu drugog, pošto je ona radila kao dadilja sina Darka Šarića.

VIDEO: Da li se Vladimir Stojković već oprostio od titule?

VIDEO: Nole i Vajda napravili ludnicu na plaži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA