"Ovo je poput krvi proteklo kroz mene..." Jelena Rozga u suzama u najemotivnijem spotu u karijeri, a tek da čujete ko je pisao tekst pesme! (VIDEO)

- Ova pesma za mene nosi posebnu emociju a vidim i za sve ljude oko mene - rekla je Jelena Rozga, koja je izbacila spot za novu numeru pod nazivom "Moje proljeće"

  • 5

Hrvatska pevačica Jelena Rozga obradovala je svoje obožavatelje novom pesmu pod nazivom "Moje proljeće" koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Emotivan tekst i muziku koja dopire do srca svih žena, potpisuje ni manje, ni više, nego Emina Jahović.

Prelepa Splićanka u spotu za pesmu "Moje proljeće" gori od emocija, a u nekoliko navrata je i zaplakala, što jasno može da se vidi.

Jelena Rozga u svom novom spotu Printskrin: Youtube/Jelena Rozga

- Ova pesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Retke su pesme koje dok pevate stvaraju onaj osećaj u stomaku kao da pesma poseduje vas, jer je jaka, jer se svako može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi je bilo da otpevam, a ujedno nikad lakše, jer je osećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene - rekla je Jelena Rozga.

Jelena Rozga u svom novom spotu Printskrin: Youtube/Jelena Rozga

Ove Jelenine reči jasno možemo osetiti slušajući numeru, a prvo i premijerno izvođenje pesme uživo, publika moze ispratiti večeras u Štark Areni, na manifestaciji pod nazivom "Music Academy Awards" u Beogradu.

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anw

    29. januar 2019 | 22:06

    Kako je lepaaaa😍😍😍😍😍😍

  • Јелена

    29. januar 2019 | 16:24

    Предивна и јако емотивна песма. Још кад се пронађеш у њој... 💔

  • DARKO 100%

    29. januar 2019 | 16:03

    Kako peva her Zika Pavlovic iz Zikine dinastijeZENA JE VARLJIVA I KAD SE SMEJE I KAD PLACE😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA