I ja se borim: Pinkove zvezdice sa Kijom i Leontinom pevaju na humanitarnom koncertu za pomoć deci oboleloj od raka

Pod pokroviteljstvom TV Pink, humanitarni koncert biće održan 7. februara u Domu omladine u 20 časova

  • 7

U susret Svetskom danu dece obolele od raka, pod pokroviteljstvom TV Pink, a u saradnji sa organizacijom "NURDOR" ("Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka"), u četvrtak, 7. februara, biće održan humanitarni koncert u Domu omladine s početkom u 20 časova.

U Domu omladine će nastupiti: Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković, koji će na ovaj način dati svoj doprinos u borbi za decu koja vode najvažnije životne bitke, a program će voditi Marijana Mićić.

Leontina Vukomanović/ Foto: Marko Jovanović

Pored učesnika "Pinkovih zvezdica", koji su posebno omiljeni među najmlađima, na humanitarnom koncertu će nastupiti i njihovi mentori u takmičenju, članice žirija "Pinkovih zvezdica - All Stars", Kristina Kija Kockar i Leontina Vukomanović. Kristina će otpevati nekoliko numera sa svojim bendom, a Leontina će na bini nastupati sa decom, sa kojom već godinama sarađuje.

Kristina Kija Kockar/ Foto: Marko Jovanović

Ulaznice za Humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od raka #ijaseborim možete kupiti na www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara, a sav prihod od kupljenih karata ide organiziciji "NURDOR" koja se već 15 godina kontinuirano, odgovorno i posvećeno bavi pružanjem pomoći i podrške porodicama u kojima dete oboli od maligne bolesti.

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MBd

    2. februar 2019 | 11:48

    E ovo je humanost na delu. Svaka čast organizatorima i svima koji su se odazvali pozivu. Pozivam sve KIJEVCE i sve ostale zainteresovane koji su u mogućnosti da po simbolicnoj ceni kupe karte i prisustvuju ovom divnom i humanom događaju.

  • Dani

    2. februar 2019 | 09:24

    Bravo za humanost.

  • Lado

    2. februar 2019 | 12:01

    Moze li neki SMS da se doniraja, koliko ko moze, me mogu doci i kupiti karte svi koji zele. Ideja je plemenita i lepo bi bilo sto vise.novca da se skupi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA