≫ 

"Slučaj nije rešen, ali neću dozvoliti da budem žrtva!" Pre 4 godine optužila je voditelja za batine, a sada se Ana Marija oglasila jakom porukom

- Nisam i neću dozvoliti da budem žrtva. Povređena jesam, ali dajem sve od sebe da iz ovoga izađem kao pobednik - napisala je Ana Marija

  • 17

Vladimir Stanojević, Foto: Instagram/vladimirstanojevic

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović 3. februara 2015. godine na Fejsbuku je objavila svoju sliku na kojoj se na licu vide masnice, napisavši sledeće:

- Nisam Rijana ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela - napisala je Ana Marija uz hašteg  #stopnasiljenadženama.

Ana Marija tvrdila je da ju je pretukao tadašnji partner, bivši voditelj Vladimir Stanojević, a četiri godine kasnije oglasila se istom fotografijom. Kako je napisala, slučaj nije rešen, ali ona neće odustati.

- Na današnji dan pre tačno 4 godine... Živim ovde u prelepoj Srbiji, ali neke stvari i dalje ne funkcionišu. Žene, ali i muškarci, su i dalje nezaštićeni agresije "jačih". Pravda ne postoji ili bar ne još uvek. Slučaj nije rešen... Nisam i neću dozvoliti da budem žrtva. Povređena jesam, ali dajem sve od sebe da iz ovoga izađem kao pobednik - napisala je Ana Marija 3. februara 2019. na svom Fejsbuk profilu.

Ana Marija Žujović, Foto: Facebook/ana.m.zujovic

Stanojević se 4. februara 2015. oglasio saopštenjem, u kojem je naveo da je devojku "samo odgurnuo".

Podsetimo, Vladimir je 2016, ubrzo nakon incidenta, napustio Srbiju. Otputovao je u Ameriku, iz koje se do danas nije vratio jer je u Srbiji protiv njega podignuta optužnica za nanošenje teških telesnih povreda.

Za krivično delo protiv braka i porodice, gde se ubraja bilo koje delo koje ugrožava spokojstvo, telesni integritet ili duševno stanje članova porodice, predviđena je kazna od tri meseca do tri godine zatvora. Prema zakonu, mora da se dokaže da je postojao umišljaj i da je lice koje je osumnjičeno za ovu vrstu krivičnog dela, svesno svog bezobzirnog i nasilničkog ponašanja i da ima volju da izvrši takvu radnju.

Ovo je jedna od poruka koje je Vladimir te 2015. objavljivao o Ani Mariji:

Objava Vlade Stanojevića, Printskrin: Facebook

VIDEO: Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadija

    4. februar 2019 | 15:02

    Bitno da si se ti napućila i tako naflekana!

  • Boban

    4. februar 2019 | 17:39

    Interesantno je da kad neko pravi selfi da bi pokazao modrice i povrede, i dalje pući usta kao kokoška dupe.

  • Idemo

    4. februar 2019 | 13:59

    Ok, postujem to sto se boris protiv nasilja, ali sad si se.setila posle 4 godine?? Jel se spremas za neki rijaliti????? Sta sad ce da pravis farsu opet? Gde si do sad??? Ajmo rijalitiiiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA