≫ 

Alen Islamović posle šest godina ponovo u Beogradu: Uvek kad pevam ovde imam tu malu dozu treme u želucu (VIDEO) (FOTO)

- Drago mi je da ću se večeras beogradskoj publici predstaviti i sa novim i sa starim pesmama - kaže Alen za Telegraf.rs

  • 2

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta", kojeg su mnogi u bivšoj Jugoslaviji nazivali najlepšim pevačem slavne rok grupe, Alen Islamović, večeras će posle višegodišnje pauze ponovo zapevati pred beogradskom publikom, u klubu Kasina na Terazijama.

Kako nam je rekao kada smo porazgovarali sa njim, nekoliko sati pred sam nastup, Alen je poslednji put pevao pred Beograđanima na Beer festu 2013. godine.

- Drago mi je da ću se večeras beogradskoj publici predstaviti i sa novim i sa starim pesmama - kaže za Telegraf Alen, koji za sobom ima nebrojeno puno hitova, koje i dan danas pevaju generacije od 7 do 77.

Alen Islamović/ Foto: Nikola Tomić

Pitali smo Alena i u čemu je razlika između Beograda i ostalih gradova u kojima nastupa, a on nam je rekao kako u Beogradu uvek ima neku malu, pozitivnu tremu.

- U Beogradu kad sviraš rokenrol ili pop, uvek postoji ta jedna doza male treme koja radi u želucu. Nisu to ona velika uzbuđenja kao pre 30 i nešto godina, to sam pregrmeo kao kozice, ali uvek jedna mala doza te slatke nervoze postoji. Ona će postojati i večeras, ali ja to kroz pevanje pesama malo zakamufliram, pa onda ljudi shvate da se stvarno dobro zabavljam. I želim da napravim jako lepu atmosferu na svojim koncertima - priča Alen.

Alen Islamović/ Foto: Nikola Tomić

Uporedio je sadašnju muzičku scenu i nastupe sa onima pre 20 ili više godina, kada je sa "Dugmetom" punio dvorane i stadione, a šta nam je sve Alen još rekao pogledajte u našem videu na početku teksta.

Alen Islamović/ Foto: Nikola Tomić
Alen Islamović/ Foto: Nikola Tomić
Alen Islamović/ Foto: Nikola Tomić

(I. Cicović, B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA