≫ 

Nakon što se rasplakala usred programa kada je saznala da je koleginica Dea povređena, Jovana se oglasila i uputila joj emotivnu poruku (FOTO)

Jovana je svojoj koleginici uputila veliku podršku

  • 8
Dea Djurdevic, Jovana Joksimovic Foto: Milena Đorđević, TV Prva

Voditeljka TV Pinka Dea Đurđević uspešno je operisana nakon što je jutros doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, nakon čega je hitno prevezena na VMA.

Ruka joj je operacijom spasena, a voditeljka je u stabilnom stanju, svesna i van životne opasnosti.

Dei je putem društvenih mreža pružila podrški i njena koleginica Jovana Joksimović koja je bila vidno potresena kada je slušala izvaštaj sa lica mesta u toku dana, a vest da je operacija uspešno protekla ju je jako obradovala.

- Hvala Bogu da je operacija bila uspešna! Daće Bog da budeš dobro! Ti si borac - napisala je Jovana i objavila Deinu sliku na Instagramu, pa stavila i emotikone srca u opisu.

 
 
 
View this post on Instagram
Hvala Bogu da je operacija bila uspešna!!! Daće Bog da budeš dobro!!! Ti si boracA post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

VIDEO: Dea: Dečko me moli da ustanem ujutru za posao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    7. februar 2019 | 22:12

    Jovana je duša od čoveka, to se vidi na prvi pogled, emotivna i iskrena osoba. A Dea je lavčina, izdržaće ona sve ovo...Bog vidi dobre ljude kad treba.

  • Boža zemunac

    7. februar 2019 | 21:25

    Tako je Jovana.Bogu hvala.

  • Vladimir

    7. februar 2019 | 23:38

    Pa neki dan svi pljuvase po nasim doktorim i medicinskim radnicima..... Velika podrska medicinarima, nasim ljudima, ljudima sa velikim problemim koje im stvaraju negativni komentari!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA