≫ 

"Ženama ne treba da se seče glava!" Brena progovorila o Karleušinoj navodnoj aferi, a Jelena će njene reči dobro zapamtiti! (VIDEO)

Nakon povratka sa egzotične destinacije Brena je prokomentarisala najaktuelniju temu u protekom periodu, a tiče se Karleuše

  • 49

Folk zvezdu Lepu Brenu uhvatili smo na beogradskom aerodromu "Nikola Teska" prilikom povrataka sa porodičnog odmora na kojem je bila sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima Stefanom i Viktorom.

Živojinovići su odmor proveli na egzotičnoj destinaciji, na tropskom ostrvu Bora Bora odakle su se vratili prilično raspoloženi i vidno preplanuli.

Proteklih dana jedna od najaktuelnijih tema bila je navodna afere Jelene Karleuša i fudbalera Ognjena Vranješa, pa nismo mogli a da ne pitamo Brenu da prokomentariše celu situaciju.

- Jeleni bih uvek bila podrška, bez obzira šta se dešava! Ne samo Jeleni, nego i svakoj ženi. Ja sam, nekako, mnogo više na ženskoj strani. Bez obzira, šta god da radimo, ne treba da nam se seče glava. Nismo nikoga ubile, nije ni ona nikoga ubila. Tako da, šta god da je, tu smo za nju! - rekla je Brena za Telegraf.

Video pogledajte na početku našeg teksta.

(I. Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    11. februar 2019 | 12:49

    A za veselog Tosica niko da da podrsku, kao da je.on nesto kriv.

  • Djuice Inc.

    12. februar 2019 | 09:28

    Karleuša nije nikog ubila pa zašto da joj se seče glava? Je li tako Breno? Samo je zadavila svoj brak neverstvom. A da je slučajno obrnuto? Da je muškarac taj koji je varao. Da li bi stala na njegovu stranu? Mislim, nije nikog ubio, zar ne? Ne bih rekao da bi za njega imala razumevanja. Licemerje nema cenu Breno.

  • Biba

    11. februar 2019 | 14:07

    Koja je sledeća u ulozi drvenog advokata?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA