≫ 

"U Srbiji se ljubiš dva puta?!" Hrvatska glumica došla kod Jovane u emisiju, a onda ju je Joksimovićka žestoko pecnula! (VIDEO)

Jovani je vidno zasmetalo to što se Jelena prilikom pozdravljanja sa njom i nije poljubila tri puta

  • 19

Hrvatska glumica koja se preselila u Srbiju, gde snima i radi, gostovala je u ponedeljak ujutru u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Jovana i Srđan su je dočekali na ulazu u studio, kao i sve druge goste, a prva joj je ruku pružila Joksimovićka. Usledili su poljupci dobrodošlice, a Jovana nije izdržala da odmah nakon istih Veljaču žestoko bocne komentarom.

- I dalje se ljubiš u Srbiji dva puta?! - pitala ju je.

- Navika, navika... - rekla je Jelena smeškajući se.

- Nisi dovoljno dugo ovde? - dodala je Jovana, ali odgovor na to nije dobila, pošto se sa pitanjem u razgovor ubacio Srđan Predojević.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Hrvatska glumica o kolegama iz Srbije: Biković je pravi holivudski glumac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VUKELA

    11. februar 2019 | 17:01

    Sticajem okolnosti za doticnu glumicu smo radili seriju....proletost kad su dolazili da obidju radove u Luci Beograd....jedan od njenih kolega nam je prisao i pozdravio sa, Bog decki, nasta je moj kolega kao iz topa odgovorio, Bog ti pomogao...ja sam plakao sat vremena....😂😂😂

  • Jovana

    11. februar 2019 | 16:40

    Ma ako si je pecnula!!! Treba im dati uputstva za ponasanje u Srbiji kad vec vole da dolaze kod nas po slavu i novac!

  • DARKO 100%

    11. februar 2019 | 17:12

    Ma iskreno ova Jovana je pocela da se pro......rava i da glumata neku vojvotkinju , sta je briga kako se ko ljubi i koliko a da je ja poljubim milion puta sta bi onda rekla ,hoce da se pokaze kako je ona velika Srpkinja u stiklama ja bi je postovao da obuce narodnu nosnju i opanak i da bude dosledna Srpskoj tradicionalnoj kulturi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA