≫ 

Obraćanje Jelene Karleuše: Tužila sam osobu pod imenom Ognjen Vranješ! (VIDEO)

Jelena Karleuša obratila se javnosti putem svojih društvenih mreža, a putem video snimka saopštila je da je podnela 120 tužbi zbog afere Jelena Karleuša-Ognjen Vranješ, koja nekoliko nedelja unazad drma region.

Međutim, Jelena je rekla i da je podnela tužbu protiv fudbalera Ognjena Vranješa.

- Uz svaku od ovih 120 tužbi, tužena je i osoba po imenu Ognjen Vranješ, kao saučesnik svih tuženih medija - rekla je.

Kompletan snimak obraćanja pogledajte u videu na početku našeg teksta.

Jelena Karleuša pozirala je sa papirima, Printskrin: Instagram/karleusastar

VIDEO: Lepa Brena o aferi Karleuša-Vranješ: Ženama ne treba seći glavu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravnik

    13. februar 2019 | 14:33

    Nju izgleda treba da zastupa cela Advokatska komora... Nisam za to da se objavljuju njene eksplicitne fotke i to čitalaca radi... Problem mi je ovde što pravo i sud treba da pokrivaju sve i svašta i svakakve besmislene i bizarne situacije. To što se ona sprema da podnese tužbe i krivične prijave, ne znači da će ona u tome i uspeti. Pravosudni organi tek treba da postupaju po ovim mamutskim tužbama i krivičnim prijavama. Krivična prijava je samo obaveštenje o učinjenom kivičnom delu, a ne i presuda koja označava kraj postupka. Čak i da se desi da sud usvoji tužbene zahteve, zanima me kako će se te presude izvršiti u odnosu na Vranješa naročito, jer on igra u inostranstvu, pa pretpostavljam da tamo ima i bankarske račune. JK nema pojma sa pravom, ošišaće je advokati, a postići ništa neće. Baš me zanima koliko je presuda srpskih sudova izvršeno u inostranstvu. Pretpostavljam ne baš mnogo, ako je uopšte neka izvršena. Mislim da je ovoj ženi potrebna pomoć, ali ne pravna. Ona se ponaša kao neki diktator, reklo bi se da je izgubila kontakt sa realnošću. A da je njen muž milioner toliko voli, ona bi bila kod njega sa decom, uživala u luksuzu i bolelo bi je uvo za tzv. karijeru u Srbiji gde živi šest miliona stanovnika i Zvezde granda koje su dno od takmičenja. Uostalom, pustio ju je da se sama bori dok on živi svoj život. Ona je totalno izgubila kompas.

  • Joj

    12. februar 2019 | 15:56

    Ova žena nema ni stida ni srama.

  • Pia

    12. februar 2019 | 17:59

    Puca iz prazne puske ili je fijuknula nacisto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA