Bez gaćica, gole noge sevaju... Karleuša prošetala u zmijskoj haljinici, a tek da vidite špic koji joj prekriva ono dole! (FOTO)

- Idemo - napisala je Jelena Karleuša uz fotku na kojoj gori od seksepila

  • 36
Jelena Karleuša/ Foto: Instagram/karleusastar

Nakon što je podnela 120 tužbi pojedinih medija, takođe i 120 tužbi protiv fudbalera Ognjena Vranješa, a osim toga i izgubila oko 100.000 pratilaca na Instagramu, pevačica Jelena Karleuša vratila se starim "navikama" i ponovo obradovala fanove slikom koja pršti od seksepila!

Jelena je pozirala u oskudnoj haljinici od zmijske kože, koja joj je jedva pokrivala intimnu zonu, a prorez sa strane jasno je stavio do znanja da nema gaćice.

Na nogama je imala crne čizme, na glavi poseban "detalj" iskombinovan sa haljinom, a kosa skupljena u rep padala joj je sve do ispod guze...

- Idemo - napisala je kratko Karleuša.

Jelena Karleuša/ Foto: Instagram/karleusastar

I dok Jelena nastavlja sa provociranjem i čašćenjem muškog roda, pogledajte šta je objavio Ognjen Vranješ i u čijem društvu je uživao samo dan nakon što ga je JK tužila 120 puta:

A ovako se Jelena obratila javnosti uz izjavu: "Tužila sam osobu pod imenom Ognjen Vranješ":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    13. februar 2019 | 22:31

    Svaka joj čast za korišćenje foto šopa. Koji je to program da ona skine 30 kila,ukloni podbradak, smanji butine duplo?

  • yu

    13. februar 2019 | 18:31

    Pa dobro jelena videli smo te svi bez fotosopa, cemu ovo pravljenje prcastog nosa, povecavanje cela i podbradak sto uklanjas-vidi se iz aviona da ne licis na sebe

  • Realno

    13. februar 2019 | 19:43

    Nakon jučerašnje Vranješeve objave Jecine slike posle gimnastike svaka nova je bespredmetna jer svi znamo šta nas čeka ispod fasade 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA