≫ 

Bivši muž i bivši dečko ocenjivali Kiju u bikiniju: Evo koje je Kristina dobila ocene od Slobe i Vuka Moba, i šta su o njenim oblinama rekli pevač i reper (FOTO)

Sloba i Vuk Mob dali su svoj sud o atributima pobednice "Zadruge 1"

  • 53

U emisiju "Paparazzo lov" žiri u sastavu Sloba Radanović, Vuk Mob, Era Ojdanić, Saša Vidić i Milan Milošević ocenjio je 24 poznate cice u bikiniju. Na ovoj listi bila je i pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar.

Ono što je bilo zanimljivo jeste kako će je u bikiniju oceniti bivši suprug Sloba Radanović i bivši dečko Vuk Mob.

Slobodan je imao samo reči hvale za Kristinu i na kraju joj je dao ocenu 11.

- Ona je savršenih proporcija. Normalno mi se sviđa kako izgleda, bio sam pet godina sa njom. Ali vidim da su je uhvatili u odličnim pozama. Takođe, niska, ali joj to sve lepo stoji. Zna ona sve to da nosi. Treba da ocenim? Od 1 do 10? 11 - rekao je Sloba za Kristinu.

- Ne bih ja tu nešto preterano da komentarišem. Sedmica - rekao je Vuk Mob za Kiju.

Na kraju, Kija je u generalnom plasmanu zauzela četvrto mesto. Evo koje ocene je Kristina dobila od žirija.

Ocene za Kiju Kockar Printskrin: TV Pink

VIDEO Nismo u kontaktu, ali ja sam profesionalac: Kija ide sa Slobom na turneju u Ameriku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veljko

    13. februar 2019 | 23:50

    Bravo Kija. Zasluzeno 4 mesto. Vidic.koji je davao najvece ocene...do 5...tebi dao 8. Uzro je u obzir sve. I pamet, sarmantnost i lepotu. Bogami Sloba nss je iznenadio. Kaze, 11. Tu je ispao covek..i OK. Bravo.

  • Svetlana

    13. februar 2019 | 23:40

    Sloba je isao covek. Voli on nju, ali kod nje su se ugasile emocije. Voli je jos. Vuk je ocenio kako je ocenio, ali razliviti ukusi. Kija ZASLUZENO 4 MESTO. TA ZENA IMA SVE. NIJE SVE, CAK NI U LEPOTI. ONA PLENI, SEM LEPOTE, I HARIZMOM I OSMEHOM. ZATO JE USPELA. LJUFI CENE NJEN RAD I UPORNOST. CESTITAM KIJA.

  • Giska

    13. februar 2019 | 23:46

    Gledso sam. Kada je Vidic dao 8, onda je jasno koliko je Kija simpaticna i draga. Svima je Vific davao ocene 0 i najvise 5, sem za Kiku. Njoj dao.8 jer.nije plasticna i harizmaticna. Bravo Vidivu. Sloba je casno uradio. Voli on nju ali ona njega ne. Kod nje se gase emocije. Ali je profesionalac i ici ce na turneju sa njim. Cestitam Kiji 4 mesto, medju ovim plasticnim, ali ipak lepih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA