≫ 

"Prošlost ostavljam gde joj je mesto!" Kaća Grujić odbrusila na pitanje o Ognjenu Vranješu, pa žestoko iskritikovala muškarce

- Ne želim da se zalećem i igram, jer neću da budem ničija lutka, kao što kaže moja pesma. Što nemaju hrabrosti, nisu džentlmeni i što nemaju svoje ja - rekla je

  • 12
Katarina Grujić i Ognjen Vranješ, Printskrin: Instagram

Katarina Grujić i Ognjen Vranješ tokom 2018. imali su kratku avanturu, a pevačica je bila sa fudbalerom i pored činjenice da je oženjen, pošto joj je on govorio da više nije sa ženom i da razvod treba da se dogodi svakog dana.

Danas, kada je Vranješ u centru najvećeg skandala u životu, Katarina vrlo burno reaguje na pitanje o njima.

- Šta želite da čujete na tu temu? Prošlost ostavljam gde joj je mesto i neću da o tome pričam i punim novinske stupce! - odbrusila je.

- U svaku emotivnu vezu ulazila sam maksimalno posvećena i davala celu sebe. Nikada nisam išla s nekim predračunom šta želim da dobijem iz te veze. Dešavalo se da su više muškarci profitirali od mene. Kako godine prolaze, nova upoznavanja i veze predstavljaju novi izazov, ali i više zamaraju. Scenario je uvek isti, samo što su uloge drugačije podeljene - kaže Katarina.

Katarina sa dresom bivšeg ljubavnika, u vreme kad su bili zajedno, Printskrin: Youtube/ AmiG Show

- Nisam izgubila veru u ljubav, ali sam postala mnogo opreznija kad je reč o izboru partnera. Ne želim da se zalećem i igram, jer neću da budem ničija lutka, kao što kaže moja pesma. Što nemaju hrabrosti, nisu džentlmeni i što nemaju svoje ja. Kada sebe pogledate u ogledalu, treba da znate da li ste spremni da se za neku ljubav date u potpunosti. Danas muškarci žele ženu koju mogu da poseduju. Učinite to, a onda shvatite da ste previše truda uložili, a da reciprocitet nije isti - objasnila je Grujićeva za Blic.

VIDEO: Kaća i Vranješ u strasnom poljupcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA