≫ 

Željko Bebek pokazao koliko voli svoju 34 godine mlađu suprugu: Na Dan zaljubljenih joj masirao noge, pa objavio sliku! (FOTO)

Pevač i njegova lepša polovina uživali su u spa centru

  • 9

Željko i Ružica Bebek/ Foto: Instagram/pahuljicabebek

Željko Bebek i njegova 34 godine mlađa supruga Ružica redovno na društvenim mrežama pokazuju koliko se vole i uživaju u ljubavi, pa im tako nije promakao ni jučerašnji 14. februar, Dan zaljubljenih.

Njih dvoje su se upoznali pre 21 godinu na Željkovom koncertu, kada mu je Ružica tražila autogram. Iako je razlika u godinama velika, njih dvoje se savršeno slažu i pevač često zna da se našali kako je razlika zapravo "mala".

Tako su jučerašnji dan Željko i njegova lepša polovina proveli uživajući jedno kraj drugog u spa centru, a Željko je pokazao koliko voli svoju suprugu.

Željko i Ružica u spa centru/ Foto: Instagram

Uz penušavi šampanjac joj je na ovaj ljubavni dan ni manje ni više nego masirao stopala, a sliku su oboje objavili na profilima na Instagramu.

Željko Bebek masira stopala svojoj Ružici/ Printskrin: Instagram/zeljkobebek

- Shvatio sam da su nam se pogledi sreli i da smo, kako to vole da kažu, kliknuli istog trena. Mislim da sam tog trena doneo odluku da ću sve učiniti da je osvojim, da je nagovorim da ostane sa mnom zauvek - otkrio je Bebek za Novu TV, a njih dvoje od tada praktikuju da na svaku godišnjicu objave neku golišavu fotografiju.

Željko i Ružica na godišnjicu praktikuju da objavljuju golišave slike/ Foto: Instagram/zeljkobebek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA