≫ 

"Miligram" napravio ludu žurku u Sarajevu i oduševio sportiste iz 46 zemalja sveta! (VIDEO)

Zanimljivi su bili strani sportisti, koji su oduševljeno pevali i skakali uz energičnu muziku iz Beograda s kojom su se mnogi od njih prvi put sreli

  • 2

Grupa Miligram "pokorila" je Istočno Sarajevo nastupivši na zatvaranju EYOF-a, Zimskih olimpijskih igara mladih, a zaraznom energijom oduševili su sportiste iz 46 zemalja sveta.

Uz prisustvo sva tri člana predsedništva BiH - Milorada Dodika, Željka Komšića i Šefika Džaferovića, Aleksandar Milić Mili i njegova ekipa ulepšali su slavljeničku noć posle velikog spportskog događaja.

Glavni trg Istočnog Sarajeva bio je premali da primi sve obožavaoce Miligrama, ali su posebno zanimljivi i strani sportisti koji su oduševljeno pevali i skakali uz energičnu muziku iz Beograda s kojom su se mnogi od njih prvi put sreli.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mili (@miligramofficial) on

 

VIDEO: Mili šampanjcem koji mu je poklonila Karleuša proslavio Kinesku novu godinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    16. februar 2019 | 17:16

    Lepo. Zao mi je sto stampa u Srbiji ne prenosi detalje Olimpijade mladih. Podeljeno je vec oko 100 medalja, bilo je dobrog slaloma, veleslaloma, skijaskog trcanja, biatlona, brzog klizanja, umetnickog klizanja, kurlinga, ...ali sam to saznao iz strane stampe I stranih TV programa. Tuzno. Bila je tamo I reprezentacija Srbije.

  • Krca

    16. februar 2019 | 17:49

    Hokej je bio dobar. I ja sam gledao preosse na stranim televizijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA