≫ 

Kija pomenula da joj je Sloba prva ljubav, a onda su joj oči zasuzile: Kristina otkrila šta bi uradila svom bivšem mužu posle svega kada ga vidi (VIDEO)

Pobednica "Zadruge 1" je za Telegraf.rs govorila o svom bivšem suprugu, ali i o novom dečku

Kristina Kija Kockar otputovala je svojim bivšim suprugom Slobom Radanovićem na nastup u Majnc, gde će njih dvoje zajedno pevati. Pobednicu "Zadruge 1" ekipa portala Telegraf.rs zatekla je beogradskom aerodromnu "Nikola Tesla", a s njom porazgovarali o aktuelnim temama.

Ono što je poznato jeste da Kija ima novog dečka. Kristina nije htela da otkrije kako se zove, ali jeste kako su se upoznali.

- Preko prijatelja, u društvu nekom - rekla je kratko Kija, a na naše pitanje da li se ljubav rodila na prvi pogled, odgovorila:

- Simptatije, da. Onda je prošlo neko vreme, i eto - rekla je Kija, koja nije mogla da uporedi svog novog dečka i bivšeg supruga.

Kija Kockar Sloba Radanović na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" Foto: ATA Images

- Slobodan je moja prva ljubav i bio mi je muž, a i dugo smo bili zajedno i povredio me je. A ne mogu da poredim sa ovim. Ovo je nešto sasvim drugačije. Da li će se sutra završiti ili za 10 godina, ili nikada, ne zna se. To ne može niko da garantuje - rekla je ona.

Kada je Kija rekla da joj je Sloba prva ljubav i da ju je povredio, oči su joj zasuzile. Na naše pitanje da li oseća nešto, rekla je.

- Naravno, dođe mi da ga ubijem, samo kada ga vidim. Da ga zadavim i tako dalje. Osećam nekada bes, nekada sam ok. Zavisi kako kada, ali to je sasvim normalno. Bilo bi normalno da ne osećam tu potrebu da ga zadavim kada ga vidim - rekla je Kija.

Šta je rekla o još o Slobi, novom dečku, Bogdanu Bogdanoviću, pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    16. februar 2019 | 20:45

    Stop glupostima, pesma je super prošla, Kija je samo rekla da se po komentarima vidi da ona ne kupuje preglede, što mnogi čine. Amorova strela će sigurno nadmašiti drugu i treću pesmu, a moguće vremenom i prvu, jer je realno bolja, a inače, Kijina popularnost može da doprinese uspeh u prvih mesec dana, posle sve zavisi od pesme.

  • Mirjana

    16. februar 2019 | 19:28

    Zlobni hejteri što ste se okomili na ovu divnu damu koja je vredna poštovanja. To što vi verovatno imate kompleks pa se iživljavate na svakoj uspešnoj osobi govori o vama, vašoj mržnji i vašim bednim životima! KIJA prelepa si, marljiva i vredna poštovanja i zato samo GAZI jako napred!

  • Mina

    17. februar 2019 | 13:56

    Mnogo su lepi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA