≫ 

Srce nije izdržalo, probali su da ga vrate: Šabanov menadžer opisao pevačevu borbu za život

Vest da je u Nemačkoj poginuo čiveni pevač narodne muzike Šaban Šaulić, šokirala je njegove kolege, porodicu i prijatelje

  • 6

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je jutros oko 6:50 u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, gde je imao nastup. 

Menadžer koji je sinoć organizovao nastup Šabana Šaulića u Nemačkoj, Bogdan Markata, oglasio se i otkrio šta se zaista dogodilo u bolnici.

- Probali su da ga povrate u život, ali nisu uspeli. Smrt se dogodila u bolnici i umro je od srčanog udara. Srce ga je napustilo. U kontaktu sam sa njegovom familijom iz Hamburga, mi smo svi tu. Bio je kao i uvek raspoložen, ali nije bilo znaka da bi tako nešto moglo da se desi. Nažalost, takva je sudbina - rekao je on za "Premijeru vikend specijal".

Porodica Šabana Šaulića oglasila se nakon stravične nesreće zajedničkim saopštenjem u kojem su izrazili svu bol koju u ovim trenucima osećaju. Saopštenje pročitajte OVDE.

Printskrin: Westfalen-blatt.de, Foto: ATA Images

Podsećamo, Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj na putu Bifild-Butersloh. Prema pisanju nemačkih medija, pretpostavlja se da je pijani vozač (34) svojim automobilom udario u vozilo u kojem se nalazio Šaulić.

Veruje se da je pijani vozač (34) upravljao autom bez vozačke dozvole. On je lakše povređen, dok su saputnici Šabana Šaulića pretrpeli teže telesne povrede.

Hitna pomoć je sa lica mesta odmah transportovala povređenog pevača u bolnicu, ali je on i pored njihove velike borbe, preminuo.

Šaban Šaulić rodio se 6. septembra u Šapcu 1951. godine. Profesionalno je počeo da se bavi muzikom 1969. godine, a u svojoj bogatoj karijeri objavio je 33 diskografska albuma.

VIDEO: Poslednji nastup Šabana pre teške saobraćajne nesreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    17. februar 2019 | 15:25

    Ode nam još jedna legenda. Večna mu slava nek počiva u miru. Saučešće porodici.

  • Cile

    17. februar 2019 | 15:15

    Počivaj u miru.

  • Rada

    17. februar 2019 | 15:14

    Nije poginuo u saobracajnoj nesreci ,vec je nesreca doprinela da dodje do jakog srcanog udar,do tog momenta bio u svjesnom stanju .Tako pise u tekstu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA