≫ 

"Probudila sam se u 5.30 i slučajno pogledala u telefon": Rastužiće vas oproštaj Marije Šerifović od Šabana Šaulića

Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj na putu Bifild-Butersloh

  • 19

Kolege, rodbina i prijatelji se opraštaju od Šabana Šaulića, legendarnog pevača narodne muzike, koji je jutros poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u NemačkojPevačica Marija Šerifović je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa Šabanom, a od dragog kolege i prijatelje se oprostila uz dirljive reči koje tereju suze na oči.

- Negde oko 05:30 sam se slučajno probudila i pogledala u telefon... Ne postoji adekvatna reč da opiše stanje moje duše, dok čita da te više nema. Od kada znam za sebe znam i za tebe. Dok sam kao dete sedela u uglu restorana moje kuće u Kragujevcu i slusala te i učila... Pa do današnjeg dana kada sam odrasla osoba, koju si nazivao svojom najboljom mlađom koleginicom.

Znaš ja skoro nikada nemam tremu... Ali trema i odgovornost koju sam imala one večeri kada si Ti mene nazvao da ti budem gost na koncertu u Sava Centru - e to je trema, to je poštovanje i za mene veliki znak da je on što radim ispravno i dobro!

Nije trebalo ovako da se završi. Uporno govorim da je važno ostaviti trag... A ti si ostavio neizbrisiv u našim srcima! Sada štap u ruke, na čamac i na tvoj Dunav u miru! Šabane, neka ti je večna slava i hvala - napisala je Marija.

Printskrin: Instagram/Marija Serifovic

Podsećamo, Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj na putu Bifild-Butersloh. Prema pisanju nemačkih medija, pretpostavlja se da je pijani vozač (34) svojim automobilom udario u vozilo u kojem se nalazio Šaulić.

Veruje se da je pijani vozač (34) upravljao autom bez vozačke dozvole. On je lakše povređen, dok su saputnici Šabana Šaulića pretrpeli teže telesne povrede.

Hitna pomoć je sa lica mesta odmah transportovala povređenog pevača u bolnicu, ali je on i pored njihove velike borbe, preminuo.

Šaban Šaulić rodio se 6. septembra u Šapcu 1951. godine. Profesionalno je počeo da se bavi muzikom 1969. godine, a u svojoj bogatoj karijeri objavio je 33 diskografska albuma.

VIDEO: Šabanov koncert života koji je održao u oktobru prošle godine:

VIDEO: Poslednji nastup Šabana pre teške saobraćajne nesreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    17. februar 2019 | 15:27

    Rasplakah se..boze ;(

  • Milan

    17. februar 2019 | 15:43

    Polako se puni nebeska kafana Bože,pa sve pokupi,šta će nama da istane

  • Ceca

    17. februar 2019 | 17:33

    SABANE KRALJU , SRBIJA I CEO SVET JE DANAS U SUZAMA, TEBE NECE IMATI A TVOJE PESME CE VECNO TRAJATI, NEKA TI JE VECNA SLAVA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA