"I tebe sam opevao u pesmi": Milica Todorović neutešna, prisetila se emotivnih reči koje joj je Šaban izgovorio (FOTO)

- Živećete kroz svoje pesme koje ste nam ostavili, a mi ćemo ih uvek rado pevati kao i do sad - rekla je Milica

  • 2
Objava Milice Todorović na Instagramu/ Foto: Instagram Printskrin

Pevačica Milica Todorović slomljena je od bola nakon smrti Šabana Šaulića. Ona se emotivnom porukom oglasila na svom Instagram profilu.

Ona je u svojoj objavi, pored crno-bele Šabanove slike napisala da joj je slavni pevač jednom prilikom rekao da je i nju opevao u psemi.

- Jednom prilikom mi je rekao: "I tebe sam opevao u pesmi!", i smejući se zapevao "Milicu Stojan voleo"... Pamtiću vas uvek po divnim rečima i savetima koje ste mi davali! Živećete kroz svoje pesme koje ste nam ostavili, a mi ćemo ih uvek rado pevati kao i do sad! Počivajte u miru legendo... Saučešće porodici Šaulić - napisala je Milica pored Šabanove slike.

Srce Šabana Šaulića prestalo je da kuca rano jutros nakon saobraćajne nesreće, koju je doživeo na autoputu Bifild-Butersloh, po povratku sa nastupa u diskoteci u Bifildu. 

Šaban je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj/ Foto: ATA Images

Prema pisanju nemačkih medija, pretpostavlja se da je pijani vozač (34) svojim automobilom udario u vozilo u kojem se nalazio Šaulić.

Veruje se da je pijani vozač (34) upravljao autom bez vozačke dozvole. On je lakše povređen, dok su saputnici Šabana Šaulića pretrpeli teže telesne povrede.

Hitna pomoć je sa lica mesta odmah transportovala povređenog pevača u bolnicu, ali je on i pored njihove velike borbe, preminuo.

Jezive fotografije s mesta nesreće pogledajte u tekstu OVDE.

VIDEO: Poslednji nastup Šabana pre teške saobraćajne nesreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA