≫ 

Kralj narodne muzike stigao u "Nebesku kafanu": Najlepši glas sada peva za najboljim stolom (FOTO)

Jednog dana neću biti s vama, mene čeka nebeska kafana...

  • 14

Nebeska kafana sve brže se puni. Na veliku žalost svih poštovalaca narodne muzike, jedan od njenih najvećih velikana, Šaban Šaulić, pridružio se fotografiji na kojoj su svi oni koji za sobom ostavljaju neizbrisiv trag.

Šaban sada peva za najboljim stolom svim svojim prijateljima za koje ga je tokom karijere vezivalo toliko lepih trenutaka. 

Bata Živojinović, Gaga Nikolić, Pavle Vuisić, Bata Stojković, Zoran Radmilović, Dušan Prelević Prele, Moma Kapor, Toma Zdravkovića, Josif Tatić, Bora Todorović, Petar Kralj, i Dragomir Bojanić Gidra, Milorada Mandić Manda, Nebojša Glogovac... samo su neki od boema na jednoj strani stola.

Emotivna slika datira još iz 2013. godine, a za besmrtni sto seli su, nažalost ubrzo, i Nikola Simić, Danilo Lazović, Milan Todorović i Mija Aleksić, Milorad Mandić Manda i Nebojša Glogovac.

Posle najnovije tragedije, nadamo se da će ova slika dugi niz godina ostati neizmenjena i da u ovu kafanu, koliko god dobro njeno društvo bilo, niko još dugo, dugo neće kročiti. I da nas nikada više ova slika neće asocirati na pesmu: "Pamtite me po pesmama mojim jer ne mogu boli da prebolim. Jednog dana necu biti s vama, mene ceka nebeska kafana".

VIDEO: Poslednji nastup Šabana pre teške saobraćajne nesreće

VIDEO: Ona je snimila duet sa kraljem:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    17. februar 2019 | 17:29

    Dva velika hita " nema smrti do sudnjega dana " i " prodje zivot kao san " pevao nam je Saban kao veliku istinu. A nijedan provod u kafani nije prosao bez " dodji da ostarimo zajedno" . Zaista su mu pesme zivotne i poucne i zivece i posle njega. Porodici njegovoj Bog nek podari utehu i snagu

  • Aeiou

    17. februar 2019 | 19:06

    Očigledno je i Bog očaran tvojom muzikom ,trebaš mu gore-počivaj u miru LEGENDO!!!

  • Pesma se peva

    17. februar 2019 | 19:20

    Uživaj u pesmi anđela, mi ćemo u tvojim pesmama. Živećeš dok žive tvoje pesme a to znači večno. Zbogom legendo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA