≫ 

"Zbog kofera nisam bila sa Šabanom u kolima...": Ona je poslednja sa kojom je Šaban pevao, a pukom slučajnošću izbegla je tragediju

- Znam samo da ću ga pamtiti do kraja života onakvog kakav je sinoć bio, veseo i nasmejan - kaže Tea za Telegraf

  • 12
Tia Tairović, Šaban Šaulić Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Pevačica Tea Tairović pevala je sa Šabanom Šaulićem na njegovom poslednjem nastupu u životu, nakon kog je u teškoj saobraćajnoj nesreći izgubio život.

Po povratku u Beograd, Tea je za Telegraf jedva uspela da izgovori nekoliko rečenica.

- Šaban je nakon svog poslednjeg bloka otišao u hotel, odakle je jutros iz Dizeldorfa trebao da leti direktno za Beograd. Kada smo krenuli na aerodrom javili su nam da je Šaban imao nesreću i da je povređen, ali kada sam stigla na aerodrom saznala sam da je poginuo... - priča Tea i dodaje:

- Ne mogu da verujem da ga više nema. Sinoć je imao, po meni, jedan od najboljih nastupa, publika nikad bolja... Ljudi su prilazili da se slikaju, on se i tokom nastupa se slikao sa fanovima. Zaista sam u šoku. Nisam svesna šta se dogodilo. Znam samo da ću ga pamtiti do kraja života onakvog kakav je sinoć bio, veseo i nasmejan - priča Tairovićeva kojoj je, kako nam je objasnila, jedna stvar spasila život.

- Ja sam izgubila kofer u toku leta, dok sam dolazila u Bilefild i nervirala sam se oko izgubljenog kofera, a Šaban i njegov kolega mi kažu: "E, da si išla našim letom ne bi izgubila kofer". Da sam išla njihovim letom bila bih i sa njima u tim kolima... - rekla je pevačica.

Poslednji Šabanov nastup, održan u subotu 16. februara 2019. godine, pogledajte OVDE.

VIDEO: Ona je snimila duet sa Šabanom

(M. Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    17. februar 2019 | 17:34

    Tuga i bol. Porodici saucesce, sta reci osim veliko hvala za sve sto si nam pruzio.

  • DARKO 100%

    17. februar 2019 | 18:11

    Cudni su puti gospodnji

  • tarzan

    17. februar 2019 | 19:46

    jaoo pa onda bi bio sasvim drugi tok dogadjaja. Dok bi ona ubacila svoj kofer proslo bi nekoliko sekundi i nebi naletio onaj svabo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA