≫ 

Ceca slomljena od bola došla u kuću Šabana Šaulića (FOTO)

Folk zvezda stigla je u dom Šaulićevih kako bi uputila reči utehe porodici pevača koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći

  • 4
Šaban Šaulić Foto: ATA Images

Legendarni pevač Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćanoj nesreći u Nemačkoj. Koleginice i kolege kralja narodne muzike je potresla ova vest, a neki od njih su otišli u porodičnu kuću Šaulićevih kako bi  Šabanovoj porodici uputili reči utehe.

Pored Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, u kuću Šaulićevih stigla je i Ceca Ražnatović. Folk zvezda je bila slomljena od bola zbog cele ove situacije.

- Ne znam šta da kažem, u šoku sam, pretužna sam. Cela porodica i ja smo zanemeli, ovo je tragična vest. Saučešće porodici Šaulić. Pevač kao što je Šaban treba da počiva u "Aleji velikana" - rekla je Ceca kada je saznala da je Šaban Šaulić poginuo u saobraćajnoj nesreći ranije tokom dana.

Ceca Ražnatović ispred doma Šaulićevih Foto: Telegraf

Kako su se kolege oprostile od Šabana, pročitajte OVDE.

Prema pisanju nemačkih medija, pretpostavlja se da je pijani vozač (34) svojim automobilom udario u vozilo u kojem se nalazio Šaulić.

Veruje se da je pijani vozač (34) upravljao autom bez vozačke dozvole. On je lakše povređen, dok su saputnici Šabana Šaulića pretrpeli teže telesne povrede.

Hitna pomoć je sa lica mesta odmah transportovala povređenog pevača u bolnicu, ali je on i pored njihove velike borbe, preminuo.

Jezive fotografije s mesta nesreće pogledajte u tekstu OVDE.

VIDEO: Karleuša samo gledala u pod, bez komentara na tragičnu vest o Šabanu:

VIDEO: Poslednji nastup Šabana pre teške saobraćajne nesreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plemic sa zapada

    17. februar 2019 | 22:11

    Naijiskrenije saucesce porodici Saulic.Ovo je veliki gubitak za sve nas koji su voleli Sabana i njegove pesme.

  • Niki

    18. februar 2019 | 00:36

    Bez mnogo komentara otiso je jedan ljudski zivot jedan covek koji nije zasluzio da na ovakav nacin izgubi zivot zbog necije bahatosti on ce odlezati kaznu a Saban ce ziveti samo us njegove pesme nece biti isto saucesce njegovoj pordici

  • Vlajko

    18. februar 2019 | 10:22

    Porodici Šaulić iskreno saučešće . Tragedija gde baš od onolike Nemačke na njih nalete govedo pijano

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA