≫ 

Detalji stravične nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić: Pijani Nemac jurio 180 na sat, a od siline udarca auto u kom je bio pevač je skroz zgužvan

Silovita vožnja bahatog Nemca potpuno je uništila "seat" u kom se nalazio pevač

  • 25

Pijani Nemac koji je jutros izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao pevač Šaban Šaulić, jurio je 180 na sat, javljaju nemački mediji.

Bahati vozač autom je upravljao bez dozvole, a njegova silovita vožnja potpuno je uništila "seat" u kom se nalazio pevač. Šabanov muzičar i vozač Mirsad Kerić teško je povređen a lekari se i dalje bore za njegov život. Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Od siline udarca, "seat" je izbačen sa kolovoza i okrenut u suprotan smer od onog u kom se kretao.

Prtljažnik je stisnut na zadnje sedište, Printskrin: Westfalen-blatt.de

Prtljažnik je potpuno uguran na zadnje sedište automobila, a stakla na prozorima su potpuno razlupana, zbog čega je srče bilo svuda po putu.

Podsetimo, automobil "seat ibica" u kom je na mestu suvozača bio Šaban Šaulić krenuo je da usporava zbog gužve, kada ga je drugi automobil udario u suvozačevu stranu gde je pevač sedeo.

Hitne službe su ubrzo stigle na mesto nesreće i počele sa zbrinjavanjem povređenih, ali Šabanu, nažalost, nije bilo pomoći.

VIDEO: Poslednji nastup Šabana pre teške saobraćajne nesreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA