≫ 

Sin Mirsada Kerića, muzičara koji je vozio Šaulića: "Moj otac nije umro, na aparatima je i bori se za život" (FOTO)

Denis Kerić se oglasio na Fejsbuku

  • 9

U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu u Nemačkoj, u kojoj je nastradao kralj narodne muzike Šaban Šaulić, učestvovao je i pevačev muzičar Mirsad Kerić (43), koji je tog kobnog nedeljnog jutra upravljao automobilom na putu do aerodroma.

Mirsadov sin Denis Kerić oglasio se na Fejsbuku povodom tragične situacije i nezvaničnih informacija da je njegov otac preminuo, tvrdeći kako je njegov otac živ i na aparatima.

- Kako ste svi čuli preko medija, moj tata Mirsad Kerić imao je tešku saobraćajnu nesreću, moj otac nije umro, on se drži na intenzivnoj u bolnici i bori se za svoj život. Ja i moja familija molimo sve novinare i medije da prestanu da izvode lažne informacije da je tata umro, tata je još uvek na aparatima. Molim vas, molite se Bogu za tatu. Hvala - napisao je Denis.

Osim Šabana Šaulića i vozača Mirsada, u automobilu se nalazio i pevačev kum Slobodan Boban Stojadinović, koji je prepričao kobne minute. Više o tome pročitajte OVDE.

VIDEO: Kralj je otpevao "Žal", pao u sevdah, udario se pesnicom po srcu, a onda je otišao u legendu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    18. februar 2019 | 10:36

    Molimo se za tvog tatu🙏neka Bog bude sa njim i neka mu pomogne da ozdravi

  • oo

    18. februar 2019 | 10:33

    Dragi Boze, sacuvaj ovog mladog coveka za njegovu porodicu i daj snage njegovim najblizima da izdrze u ovom preteskom momentu 🙏

  • Skipi

    18. februar 2019 | 10:58

    Dace Bog Dennise uz tebe smo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA