≫ 

"Bio je vanserijski..." Neda Ukraden i Bosanac se rasplakali u programu uživo dok su se opraštali od velikog Šabana Šaulića (VIDEO)

Neda i Bosanac su o svom kolegi imali najlepše reči, a tužnu vest oboje su primili dok su bili za volanom

  • 6

Jedinstveni Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, u nedelju je izgubio život u 68. godini, u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, na putu do aerodroma.

Ovaj gubitak potresao je sve njegove kolege, a o neponovljivom Šabanu danas su u Jutarnjem programu pričali Neda Ukraden, Merima Njegomir, Dragan Stojković Bosanac i Dragana Mirković.

- Mi smo radnici treće smene. I ako si 100-200 km od kuće, ti misliš da si pred pragom. Mi smo željni svog doma. To je najhroničniji osećaj koji poseduje svako od nas. Vrlo često si povezan sa avionima, slobodnim kartama, tako da niko nije baš tako od besa krenuo - prvo je rekla Neda, a onda se rasplakala.

Šaban Šaulić/ Foto: A. Nalbantjan

- Pre svega, koristim priliku da izrazim duboko saučešće Goci, Saneli, Ildi, Mihajlu, njihovim unucima... Ja sam ovu vest juče doživela vozeći. Vozila sam se iz Rogaške Slatine. Sama. Ne mogu da se opustim kad me neko vozi. Pogledajte koliko ljudi je izginulo kad ih neko drugi vozi - kroz suze je pričala Neda, pa dodala:

- Hoću da kažem nešto o Šabanu. On je bio vanserijski muzikalan čovek, sa tim glasom koji je sa takvom lakoćom kontrolisao. Nikad nije falširao, zabušavao... Bio je jako skroman čovek. Bio je tolika zvezda, toliko je punio, bio toliko popularan...

Neda Ukraden u suzama dok priča o Šabanu/ Printskrin: TV Prva

Potom se od Šabana oprostio i Bosanac, koji je sa Šabanom sarađivao više od 30 godina, te sa knedlom u grlo govorio o pokojnom pevaču, sve dok i on nije zaplakao.

- Bio sam ui kolima i zatečen sam, morao sam stati, jer prosto ne mogu da verujem. Izvinjavam se, ja sam dosta sa njim sarađivao... Nisam verovao da tako nešto može da se dogodi, bilo je neverovatno - rekao je Bosanac. - rekao je Bosanac.

Dragan Stojković Bosanac se rasplakao dok je pričao o Šabanu/ Printskrin: TV Prva

Pogledajte snimak:

VIDEO: Kralj je otpevao "Žal", pao u sevdah, udario se pesnicom po srcu, a onda je otišao u legendu

VIDEO: Tea Tairović u suzama se oprostila od Šabana: Obeležili ste mi karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Au

    18. februar 2019 | 12:22

    Zašto su ga vozili u slabom autu.Da je bio u nekom extra autu verovatno bi preživeo.

  • DARKO 100%

    18. februar 2019 | 11:41

    Al se ova Merima nabotoksirala po licu ,vidi se iz aviona

  • Asob

    18. februar 2019 | 13:58

    Iznenadila sam se da je u tako losem autu. Zao mi je. Mogao je bar jos 10 godina da peva. Saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA